Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?
David Nicholls - Láskavý príbeh o druhej šanci, Zistiť viac

Odborné a náučné knihy

Zúžiť výber

Typ
Zobraziť iba
Ďalšie možnosti
Odborná x populárne náučná
Jazyk
Téma
Ďalšie možnosti
Pre koho
Pôvod
Autor
Ďalšie možnosti
Vydavateľstvo
Ďalšie možnosti
Séria
Väzba
Farba obálky
Použité filtre
Zrušiť filtre
Kniha: Nejbarevnější cesta (Kamila Chadim)
Nejbarevnější cesta 
CZ

Nejbarevnější CESTA aneb Lexikon rostlinného vaření je velikou pestrobarevnou kuchařkou o 432 stranách ve velkém formátu 217x320mm a je největší a nejobsáhlejší kuchařkou, kterou jsem vydala. Nabízí 555 receptů a tipů, které jsem vařila pro sebe a svého..

  • Knihapevná väzba
    101,89 €
    Na sklade > 5 ks
    Táto kniha sa môže na cestu ku vám vybrať prakticky okamžite! Ak si ju objednáte do 13:00 v pracovný deň, odošleme vám ju ešte dnes, inak najneskôr nasledujúci pracovný deň.

Kniha: Aktivní látky mikrořas ve výživě (Jindřiška Paichlová, Jiří Kopecký a Richard Lhotský)
Aktivní látky mikrořas ve výživě 
CZ

Název z obálky. Pod názvem: Akademie věd České republiky, MBÚ

  • Vypredané
    Ach, mrzí nás to, z tejto knihy sa už predali všetky výtlačky a nemáme ju na sklade my ani vydavateľ :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.

Kniha: Food Science and Technology (De Gruyter)
Food Science and Technology 
EN

Food Science and Technology: Fundamentals and Innovation presents the aspects of microbiology, chemistry, nutrition, and process engineering required for the successful selection, preservation...

  • Knihapevná väzba
    104,95 €
    Viac ako 30 dní
    Tento produkt je na objednávku a jeho dodanie môže trvať aj viac ako 30 dní. Urobíme však všetko pre to, aby sme vašu objednávku odoslali čo najskôr a o jej ceste vás budeme včas informovať.

Kniha: Food Science (Sari Edelstein)
Food Science 
EN

Food Science: An Ecological Approach presents the field of food science―the study of the physical, biological, and chemical makeup of food, and the concepts underlying food processing―in a fresh...

  • Knihapevná väzba
    108,73 €
    Viac ako 30 dní
    Tento produkt je na objednávku a jeho dodanie môže trvať aj viac ako 30 dní. Urobíme však všetko pre to, aby sme vašu objednávku odoslali čo najskôr a o jej ceste vás budeme včas informovať.

Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?

Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať

Kniha: Pekařská technologie (Jaroslav Albrecht a Petr Šedivý)
Pekařská technologie 
CZ
  • Knihapevná väzba
    Vypredané
    Ach, mrzí nás to, z tejto knihy sa už predali všetky výtlačky a nemáme ju na sklade my ani vydavateľ :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.

Kniha: Praktické využití hub a houbám podobných organismů v potravinářství, zemědělství, lékařství a průmyslu (Aleš Lebeda, Barbora Mieslerová a Michaela Sedlářová)
Praktické využití hub a houbám podobných organismů v potravinářství, zemědělství, lékařství a průmyslu 
CZ

Nad názvem: Univerzita Palackého v Olomouci, Přírodovědecká fakulta, katedra botaniky

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané
    Ach, mrzí nás to, z tejto knihy sa už predali všetky výtlačky a nemáme ju na sklade my ani vydavateľ :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.

Kniha: Handbook of Research on Food Science and Technology: Volume 3 (Apple Academic Press Inc.)
Handbook of Research on Food Science and Technology: Volume 3 
EN

The three volumes in this handbook highlight new research and current trends in food science and technology, looking at the most recent innovations, emerging technologies, and strategies focusing on taking food design to sustainable levels...

  • Knihapevná väzba
    147,25 €
    -5 %
    Viac ako 30 dní
    Tento produkt je na objednávku a jeho dodanie môže trvať aj viac ako 30 dní. Urobíme však všetko pre to, aby sme vašu objednávku odoslali čo najskôr a o jej ceste vás budeme včas informovať.

Kniha: Hygiena a technologie masa (Ladislav Steinhauser)
Hygiena a technologie masa 
CZ
  • Knihapevná väzba
    Vypredané
    Ach, mrzí nás to, z tejto knihy sa už predali všetky výtlačky a nemáme ju na sklade my ani vydavateľ :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.

Kniha: Základy pekárenské technologie (Dana Novotná, Josef Příhoda a Pavla Humpolíková)
Základy pekárenské technologie 
CZ
  • Knihapevná väzba
    Vypredané
    Ach, mrzí nás to, z tejto knihy sa už predali všetky výtlačky a nemáme ju na sklade my ani vydavateľ :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.

Kniha: Food Science and Technology (Geoffrey Campbell-Platt)
Food Science and Technology 
EN

Food Science and Technology, Second Edition is a comprehensive text and reference book designed to cover all the essential elements of food science and technology, including all core aspects of major food science and technology degree programs...

  • Knihapevná väzba
    84,94 €
    Do 7 – 12 dní
    Tento produkt momentálne nemáme na sklade, ale zvyčajne vám ho vieme zabezpečiť a odoslať do 7 – 12 dní. A posnažíme sa aj trochu rýchlejšie!

Kniha: Measurement and control of chemical, food and biotechnological processes (Karel Kadlec, Miloš Kmínek a Pavel Kadlec)
Measurement and control of chemical, food and biotechnological processes 
CZ

Na obálce pod názvem: University of Chemistry and Technology Prague

  • Vypredané
    Ach, mrzí nás to, z tejto knihy sa už predali všetky výtlačky a nemáme ju na sklade my ani vydavateľ :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.

Kniha: Novel Technologies in Food Science (John Wiley & Sons)
Novel Technologies in Food Science 
EN

Presenting cutting-edge information on new and emerging food engineering processes, Novel Technologies in Food Science, the newest volume in the ground-breaking new series, “Bioprocessing in Food Science,” is an essential reference on...

  • Knihapevná väzba
    213,75 €
    Viac ako 30 dní
    Tento produkt je na objednávku a jeho dodanie môže trvať aj viac ako 30 dní. Urobíme však všetko pre to, aby sme vašu objednávku odoslali čo najskôr a o jej ceste vás budeme včas informovať.


Všetky ženy si o sebe myslia, že sú iné; všetky si myslia, že niektoré veci sa im nemôžu prihodiť, a všetky sa mýlia.
Kniha: Zlomená žena (Simone de Beauvoir)
Zlomená žena
  • Simone de Beauvoir