Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?
Lola Lafon - Noc v Dome Anny Frankovej, Inaque, 2025, Zistiť viac

S pevnou väzbou na tému inovácie knihy

Zúžiť výber

Typ
Zobraziť iba
Ďalšie možnosti
Jazyk
Téma
Ďalšie možnosti
Pre koho
Pôvod
Autor
Ďalšie možnosti
Dostupnosť v kníhkupectve
Ďalšie možnosti
Vydavateľstvo
Ďalšie možnosti
Kolekcia
Séria
Edícia
Väzba
Farba obálky
Použité filtre
Zrušiť filtre
Kniha: Vynálezy a inovácie (Václav Smil)
Vynálezy a inovácie

Známy autor vedeckých kníh prichádza s titulom o histórii ľudskej vynaliezavosti – a s ňou spojených prelomov a pádov. V tejto knihe ponúka jasnú korekciu prehnaných sľubov, ktoré sprevádzajú všetko od nových liekov až po umelú inteligenciu....

  • Knihapevná väzba
    17,95 €
    Na sklade > 5 ks
    Táto kniha sa môže na cestu ku vám vybrať prakticky okamžite! Ak si ju objednáte do 13:00 v pracovný deň, odošleme vám ju ešte dnes, inak najneskôr nasledujúci pracovný deň.

Kniha: Fashion and Environmental Sustainability (De Gruyter)
Fashion and Environmental Sustainability 
EN

The wide range of topics that the book covers are organised into sections reflecting a cradle to grave view of how entrepreneurial, innovative, and tech-savvy approaches can advance environmental sustainability in the fashion sector...

  • Knihapevná väzba
    107,47 €
    -5 %
    Do 7 – 12 dní
    Tento produkt momentálne nemáme na sklade, ale zvyčajne vám ho vieme zabezpečiť a odoslať do 7 – 12 dní. A posnažíme sa aj trochu rýchlejšie!

Kniha: Food Science and Technology (De Gruyter)
Food Science and Technology 
EN

Food Science and Technology: Fundamentals and Innovation presents the aspects of microbiology, chemistry, nutrition, and process engineering required for the successful selection, preservation...

  • Knihapevná väzba
    104,95 €
    Viac ako 30 dní
    Tento produkt je na objednávku a jeho dodanie môže trvať aj viac ako 30 dní. Urobíme však všetko pre to, aby sme vašu objednávku odoslali čo najskôr a o jej ceste vás budeme včas informovať.

Kniha: The Knowledge-Creating Company (Hirotaka Takeuchi a Ikujiro Nonaka)
The Knowledge-Creating Company 
EN

How has Japan become a major economic power, a world leader in the automotive and electronics industries? What is the secret of their success? The consensus has been that, though the Japanese are not particularly innovative...

  • Knihapevná väzba
    41,42 €
    Viac ako 30 dní
    Tento produkt je na objednávku a jeho dodanie môže trvať aj viac ako 30 dní. Urobíme však všetko pre to, aby sme vašu objednávku odoslali čo najskôr a o jej ceste vás budeme včas informovať.

Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?

Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať

Kniha: Traktory (Sergio Bolis)
Traktory

Bohato ilustrovaná kniha približuje vývoj traktorov ‒ od prvých parných strojov až po dnešné automatizované modely...

  • Knihapevná väzba
    11,95 €
    Pripravujeme,
    vychádza 5. 6. 2025
    Vydavateľ, tlačiar a ďalší usilovní ľudia intenzívne pracujú na tom, aby ste si už onedlho mohli prečítať túto knihu. Predbežne by mala vyjsť 5. 6. 2025.

Kniha: Společnost 4.0 : technologie plná lidí (Roman Rakowski a Petra Kowaliková)
Společnost 4.0 : technologie plná lidí 
CZ

Na obálce uvedeno chybně místo vydání, správně má být: Žatec. 100 výtisků

  • Knihapevná väzba
    Vypredané
    Ach, mrzí nás to, z tejto knihy sa už predali všetky výtlačky a nemáme ju na sklade my ani vydavateľ :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.

Kniha: Handbook of Research on Food Science and Technology: Volume 3 (Apple Academic Press Inc.)
Handbook of Research on Food Science and Technology: Volume 3 
EN

The three volumes in this handbook highlight new research and current trends in food science and technology, looking at the most recent innovations, emerging technologies, and strategies focusing on taking food design to sustainable levels...

  • Knihapevná väzba
    147,25 €
    -5 %
    Viac ako 30 dní
    Tento produkt je na objednávku a jeho dodanie môže trvať aj viac ako 30 dní. Urobíme však všetko pre to, aby sme vašu objednávku odoslali čo najskôr a o jej ceste vás budeme včas informovať.

Kniha: Traktory (Sergio Bolis)
Traktory 
CZ

Od parní lokomobily až po dnešní robotické traktory. Jaký příběh skrývají na první pohled obyčejné traktory, které vídáme na polích? ...

  • Knihapevná väzba
    13,35 €
    -5 %
    Pripravujeme,
    vychádza 11. 6. 2025
    Vydavateľ, tlačiar a ďalší usilovní ľudia intenzívne pracujú na tom, aby ste si už onedlho mohli prečítať túto knihu. Predbežne by mala vyjsť 11. 6. 2025.

Kniha: Enabling Knowledge Creation (Ikujiro Nonaka, Georg von Krogh a Kazuo Ichijo)
Enabling Knowledge Creation 
EN

When The Knowledge-Creating Company (OUP; nearly 40,000 copies sold) appeared, it was hailed as a landmark work in the field of knowledge management. Now, Enabling Knowledge Creation ventures even further into this all-important territory...

  • Knihapevná väzba
    42,56 €
    Viac ako 30 dní
    Tento produkt je na objednávku a jeho dodanie môže trvať aj viac ako 30 dní. Urobíme však všetko pre to, aby sme vašu objednávku odoslali čo najskôr a o jej ceste vás budeme včas informovať.


Až vtedy pochopila diabolskú prefíkanosť ich nepriateľov. Tým, že do svojich lží zamiešali štipku pravdy, ich ešte viac posilnili.