Celebrations and dinners with friends and family are excellent opportunities to show off the culinary goddess in you. But wowing your guests doesn't have to end with what comes on the plates...
-
Knihapevná väzba33,36 €Viac ako 30 dní
Christophe Hardiquest, chef of Restaurant Bon-Bon in Brussels, earned his second Michelin star earlier this year. Culinary guide Gault Millau awards him a top ranking too: with a score of 19 out of 20, Restaurant Bon-Bon is in the top 5 of the best ...
-
Knihapevná väzba60,99 €Viac ako 30 dní
The word Ikebana rings a bell for most, but not many people can define it or grasp its essence. Exploring Ikebana seeks to change this. This book is a comprehensive introduction into the art and unveils some of the secrecy...
-
Knihabrožovaná väzbaVypredané
Prečítate na zariadeniach:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
- Počítač s príslušnou aplikáciou
Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.
Viac informácií v našich návodoch
Prečítate na zariadeniach:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
- Počítač s príslušnou aplikáciou
Viac informácií v našich návodoch
Prečítate na:
- Pocketbook
- Smartfón či tablet s podporovanou aplikáciou
- Počítač s podporovanou aplikáciou
Neprečítate na:
- Kindle