Knihy
E-knihy
Zrušiť
Titulov: 4
Zúženie výberu
Radenie
Počet titulov: 4
Zoradiť podľa:

Posielame do 8 dní

Známy špecialista spracoval v prehľadnej forme príručku o správnych postupoch pri výrobe zmrzliny a v cukrárenskej a lahôdkárskej výrobe, ktorú hlavný hygienik SR odporúča ako metodickú pomôcku k uplatneniu systému HACCP.

25,80 €

25,80 €

Posielame do 8 dní

Posielame do 8 dní

Na základe požiadaviek z praxe spracoval MUDr. Ondrejka publikáciu Príručka pre uplatnenie princípov HACCP pri výrobe mäsa a mäsových výrobkov...

-5%
15,31 €

15,31 €

Zľava 5%

Posielame do 8 dní

Vypredané

Publikáciu odporúča hlavný hygienik SR ako podklad pre zavádzanie kvalitatívne nového postupu riadenia technickej a hygienickej akosti poživatín systémovým princípom HACCP; Správnou výrobnou praxou.

-5%
17,63 €

17,63 €

Zľava 5%

Vypredané


„Začiatok je vždy iný a prostriedok je vždy zložitý. No koniec je vždy jednoduchý a rovnaký. Na konci vždy niekto príde, niekto odíde, niekto zomrie a niekto zostane.“

Štyri hostiny - Meir Shalev
Štyri hostiny
Meir Shalev