Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?
Predpredaj spustený - Nová kniha Harariho je tu!

Autor David Zilber

Zúžiť výber

Typ
Zobraziť iba
Ďalšie možnosti
Jazyk
Vydavateľstvo
Väzba
Farba obálky
Kniha: The Noma Guide to Fermentation (David Zilber a René Redzepi)
The Noma Guide to Fermentation 
EN

At noma—four times named the world's best restaurant—every dish includes some form of fermentation, whether it's a bright hit of vinegar, a deeply savory miso, an electrifying drop of garum, or the sweet intensity of black garlic. Fermentation is one of

  • Knihapevná väzba
    36,95 €
    Na sklade 2 ks
    Túto knihu máme síce aktuálne na sklade, máme však už iba posledné kusy. Ak ju chcete mať rýchlo, ponáhľajte sa! Dodanie ďalších môže trvať dlhšie, zvyčajne do 31 dní.


Sme zrodení zo zeme, s láskou ju obrábame a ona nám na oplátku dáva všetko, čo potrebujeme. Keď zomrieme, vrátime sa do nej. Vlastne jej patríme.
Kniha: Brieždenie v Dženíne (Susan Abulhawová)
Brieždenie v Dženíne
  • Susan Abulhawová