Jak vaří šéfkuchaři - Stuart Farrimond, Slovart CZ, 2020

27,12 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Jak vaří šéfkuchaři

Autor knihy Stuart Farrimond je presvedčený, že si pri varení neraz kladiete otázky o základných postupoch a technikách, ktorých výsledkom je dokonalé jedlo; vysvetľuje, prečo... Čítať viac

Vydavateľstvo
Slovart CZ, 2020
Počet strán
256

Autor knihy Stuart Farrimond je presvedčený, že si pri varení neraz kladiete otázky o základných postupoch a technikách, ktorých výsledkom je dokonalé jedlo; vysvetľuje, prečo niektoré rady fungujú a iné nie; ako predísť chybám pri varení alebo... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Čeština
32,95 €

27,12 €

-18 %
U dodávateľa > 5 ks
Posielame do 7 – 10 dní
Ďalšie knižné vydania
The Science of Cooking - Stuart Farrimond, Dorling Kindersley, 2017
Pevná väzba
Angličtina, 2017
Na sklade 4 ks

26,50 €

Naši škriatkovia odporúčajú

Prekonajte úzkosť - Kirren Schnack, N Press, 2024

Viac o knihe

Autor knihy Stuart Farrimond je presvedčený, že si pri varení neraz kladiete otázky o základných postupoch a technikách, ktorých výsledkom je dokonalé jedlo; vysvetľuje, prečo niektoré rady fungujú a iné nie; ako predísť chybám pri varení alebo ich napraviť... Len sa pýtajte, autor vám odpovie na viac ako 160 najčastejších otázok a vysvetlí pravidlá varenia na základe výsledkov najnovších výskumov. Vedecké poznatky pretavil do praktických odpovedí, ktoré sú napísané zrozumiteľne a prehľadne. Venuje sa mäsu, rybám a plodom mora, vajciam a mliečnym výrobkom, ryži, obilninám a cestovinám, zelenine, ovociu, orechom a semenám, bylinkám, koreniu, oleju, pečeniu a dezertom... Keď vďaka knihe pochopíte s pomocou knihy isté zákonitosti, budete variť ako šéfkuchári! Máte jedinečnú možnosť posunúť svoje kuchárske umenie na vyššiu úroveň a zmeniť svoj spôsob varenia, pretože verte-neverte, zvyky sú často jednoducho zafixované omyly.
Čítať viac
Originálny názov
The Science of Cooking
Počet strán
256
Väzba
pevná väzba
Rozmer
213×255 mm
Hmotnosť
1068 g
ISBN
9788075296207
Rok vydania
2020
Naše katalógové číslo
798247
Jazyk
čeština
Preklad
Vydavateľstvo
Slovart CZ
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,8 / 5

4 hodnotenia

3
1
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Daniela Tribulová
Neoverený nákup
26.12.2022
Vynikajúca kniha
Knihu som kúpila ako darček, ale predtým som si ju pozorne prelistovala, niečo prečítala. Je napísaná veľmi zaujímavou formou, pútavo a poučne. Má krásny dizajn, kvalitnú tlač i obrázky. Je vynikajúcim darčekom nielen pre začínajúcich kuchárov - amatérov, ale i pre skúsených kuchárov - amatérov, a možno i pre profesionálov ;) Čítať viac
Ľuba Tančiboková
Overený nákup
29.8.2021
Prehľadné
Vysvetlené zásadné veci. Pre tých čo majú radi informácie. Získate prehľad nadhľad. Napr. všetky druhy úprav alebo omáčok na jednom obrázku. Ako to funguje osvetlené chémiou a fyzikou. Čítať viac
Laura
Neoverený nákup
5.3.2021
Technologicke postupy
Kniha velmi pekne vysvetluje technologicke postupy, ktore sa uplatnuju pri vareni a ktore maju vplyv na vysledok servirovany na tanieri. Celkom pozitivne to ovplyvnilo moje gastro vytvory.
Co v knihe najdete: vedecke vysvetlenie jednotlivych reakcii pri vareni
Co v nej nenajdete: v niektorych pripadoch mi chybali prakticke priklady. Priklad - Je fajn vediet, ze pre prazenicu je jedno, ci pouzijete vajicko izbovej teploty alebo rovno z chladnicky. Avsak ako ju spravit tak, aby bola kremova, to vam uz nepovedia :))
Čítať viac

Vydavateľstvo Slovart CZ

Čítať viac

„Je len jedna vec prázdnejšia ako život bez lásky - život bez bolesti.“

Spasiteľ - Jo Nesbo, 2012
Spasiteľ
Jo Nesbo