Knihy
E-knihy

Čo by mal vedieť správny kuchár

Ikar, 2009
Vydavateľstvo
Ikar, 2009
Preklad

V 484 heslách knihy od majstra kuchára, učiteľa a oceneného autora Jamesa Petersona nájdeme všetko, nech ide o šúpanie, krájanie, porciovanie, miešanie, šľahanie či etiketu stolovania v reštaurácii, spolu s 533 farebnými fotografiami pracovných postupov..

Čítaj viac

16,06 €

Bežná cena Bežne 16,90 €

Ušetríte 5%

Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Odporúčané tituly a kolekcie

Viac o knihe

V 484 heslách knihy od majstra kuchára, učiteľa a oceneného autora Jamesa Petersona nájdeme všetko, nech ide o šúpanie, krájanie, porciovanie, miešanie, šľahanie či etiketu stolovania v reštaurácii, spolu s 533 farebnými fotografiami pracovných postupov, stovkami inšpiratívnych nápadov a desiatkami chutných receptov. Ako vylúpnuť ustricu, ozdobiť tortu, ako najlepšie naporciovať morku, ako si objednať v reštaurácii víno, ako pripraviť rýchlo výpek z mäsa, občerstviť suchý koláč...
Čítaj viac
Našli ste v našom obsahu nejaké nepresnosti?
Dajte nám o tom vedieť.

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Originálny názov
What´s a Cook to Do?
Rozmer
152×203 mm
ISBN
9788055118956
Naše katalógové číslo
61438
Počet strán
432
Hmotnosť
810 g
Rok vydania
2009
Väzba
brožovaná väzba
Jazyk
slovenský
Vydavateľstvo
Ikar

Recenzie

Ako sa vám páčila kniha?

4,8 / 5

26 hodnotení

24
0
2
0
0
Čítaj viac

„Z celej strany plnej písmen nezískaš nič alebo len málo, ak ju ukážeš len svojim očiam.“

Walter Pitkin