Knihy
E-knihy

Konzervovanie a úprava krmív

Obsah: 1. Konzervovanie krmív silážovaním 2.Faktory ovplyvňujúce kvalitu silážneho fermentačného procesu 3.Konzervovanie vlhkého zrna 4.Nutričná charakteristika siláží 5.Hodnotenie kvality siláží 6.Konzervovanie krmív sušením 7.Nutričná charakteris

Čítaj viac

17,72 €

Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Odporúčané tituly a kolekcie

Viac o knihe

Obsah:
1. Konzervovanie krmív silážovaním
2.Faktory ovplyvňujúce kvalitu silážneho fermentačného procesu
3.Konzervovanie vlhkého zrna
4.Nutričná charakteristika siláží
5.Hodnotenie kvality siláží
6.Konzervovanie krmív sušením
7.Nutričná charakteristika sena
8.Hodnotenie kvality sena
9.Úprava krmív
Čítaj viac
Našli ste v našom obsahu nejaké nepresnosti?
Dajte nám o tom vedieť.

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Počet strán
223
Hmotnosť
650 g
Rok vydania
2014
Väzba
pevná väzba
Jazyk
slovenský
Vydavateľstvo
Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Rozmer
168×240 mm
ISBN
9788055212654
Naše katalógové číslo
294924

Recenzie

Ako sa vám páčila kniha?

Čítaj viac

„Ani slovníky nesmieme brať doslova...“

Stanislaw Jerzy Lec