Liečivá sila vitamínov a minerálnych látok
E-kniha

Vitamíny, minerály, aminokyseliny, výťažky z rastlín, včelie produkty a ďalšie látky sú pre náš organizmus dôležité a ich výskum dosiahol obrovský pokrok. Cieľom tejto knihy je... Čítať viac

Vydavateľstvo
Príroda, 2017
Počet strán
280

Vitamíny, minerály, aminokyseliny, výťažky z rastlín, včelie produkty a ďalšie látky sú pre náš organizmus dôležité a ich výskum dosiahol obrovský pokrok. Cieľom tejto knihy je poskytnúť zaujímavé a vyčerpávajúce informácie... Čítať viac

  • EPUB MOBI
  • Slovenčina

7,60 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Viac o e-knihe

Vitamíny, minerály, aminokyseliny, výťažky z rastlín, včelie produkty a ďalšie látky sú pre náš organizmus dôležité a ich výskum dosiahol obrovský pokrok.Cieľom tejto knihy je poskytnúť zaujímavé a vyčerpávajúce informácie o týchto látkach, ktoré pôsobia nielen preventívne, ale sú aj vhodným prostriedkom pri liečbe mnohých chorôb a zdravotných ťažkostí.
Čítať viac
Originálny názov
Liečivá sila vitamínov a minerálnych látok
Počet strán
280
Rok vydania
2017
Edícia
Príroda
Naše katalógové číslo
272057
Štýl
zdravé
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
Príroda
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,7 / 5

3 hodnotenia

2
1
0
0
0

Ako sa páčila e-kniha vám?

Recenzie čitateľov

Paťka
Neoverený nákup
15.7.2014
Skoro TOP
S knihou som spokojná. Je písaná jednoducho, bez zbytočných, ťažkých definícií a chemických vzorcov, čo sa týka zloženia a premeny daných látok v potrave, alebo počas reakcie v tele. Obsahuje najdôležitejšie a len čiastočne rozvinuté poznatky, teda skôr ide o základné informácie. Chýba tam časť, kde sa opisujú aj vitamíny a stopové prvky(minerály) potrebné pre iné orgány a žľazy s vnútorným vylučovaním a rovnako aj nervy teda napríklad okrem mozgu a miechy aj periférne nervy, pankreas, dvanástnik, pľúca atď. Ďalšou nevýhodou je obracanie sa na chemicky vyrábané "doplnky stravy", ktoré telo nevie spracovať. Na knihe si ale cením myšlienku ukážky toho, že všetko, čo telo potrebuje dostane z potravy, ktorá je pre nás prístupná, teda akási podpora konzumácie prevažne surovej stravy (ak je to možné), alebo inak povedané liečenie sa jedlom. Určite by som knihu odporúčala a budem odporúčať aj známym. Pretože skutočne, ako hovorí názov ide o PRAKTICKÉHO DOMÁCEHO LEKÁRA. Čítať viac

Vydavateľstvo Príroda

Čítať viac

„To, čo je viac ako láska, je totiž mlčanie plné porozumenia.“

Ako chutí moc - Ladislav Mňačko, 2016
Ako chutí moc
Ladislav Mňačko