Praktický manuál pre všeobecných lekárov – komplexný sprievodca interakciami vybraných fytofarmák a potravín.
Titul
Fytofarmaká a potraviny – klinicky významné interakcie pre všeobecných lekárov obsahuje desať kapitol fytofarmák a potravín, ich charakteristiku, farmakologický účinok, indikácie, dávkovanie, nežiadúce účinky a prehľadne spracované klinicky významné interakcie s vysvetlením mechanizmu vzniku a odporúčaniami do praxe. Upozorňuje na nesprávne kombinácie antiinfektív s inými liečivami a ich možné následky.
Kniha
Fytofarmaká a potraviny – klinicky významné interakcie pre všeobecných lekárov vychádza ako druhý diel pokračovania edície s názvom
Edičný rad pre všeobecného lekára číslo 6 na rok 2016. Ten obsahuje spolu súbor štyroch publikácií
Antiinfekčné látky,
Fytofarmaká a potraviny, Mikrobiológia, Terapeutické monitorovanie liečiv. Nájdete v nich vždy to, čo práve potrebujete: odporúčané postupy, dôležité upozornenia, diagnostické a terapeutické usmernenia.