Sväté knihy thelémske - Aleister Crowley, Sol Noctis, 2019

27,50 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Sväté knihy thelémske - Aleister Crowley, Sol Noctis, 2019
Sväté knihy thelémske - Aleister Crowley, Sol Noctis, 2019

Sväté knihy thelémske

Aleister Crowley (18751947), známy aj ako Veľká Šelma 666, bol anglický dobrodruh, šachista, básnik, sociálny kritik a škandalózny provokatér. Predovšetkým však bol zakladateľom... Čítať viac

Vydavateľstvo
Sol Noctis, 2019
Počet strán
424

Aleister Crowley (18751947), známy aj ako Veľká Šelma 666, bol anglický dobrodruh, šachista, básnik, sociálny kritik a škandalózny provokatér. Predovšetkým však bol zakladateľom náboženskej filozofie známej ako... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina, angličtina
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Naši škriatkovia odporúčajú

Červená, biela a kráľovská modrá - Casey McQuiston, YOLi, 2024

Viac o knihe

Aleister Crowley (1875-1947), známy aj ako Veľká Šelma 666, bol anglický dobrodruh, šachista, básnik, sociálny kritik a škandalózny provokatér. Predovšetkým však bol zakladateľom náboženskej filozofie známej ako theléma.

Jadrom Crowleyho životného diela sú Sväté knihy thelémske. Napísal ich v stave duchovného vytrženia a boli preňho zjavením nového, božského Zákona. Dnes sa na ne odvoláva množstvo magických rádov, ovplyvnili nespočítateľné okultné prúdy a ich dosah je ťažké preceniť.

Vedľa ich ezoterického rozmeru nemožno prehliadať ich umeleckú hodnotu. Slovenskému čitateľovi ich prinášame v dvojjazyčnom vydaní, ktoré dopĺňa komentár prekladateľa.
Čítať viac
Počet strán
424
Väzba
pevná väzba
Rozmer
120×180 mm
Hmotnosť
559 g
ISBN
9788097329211
Rok vydania
2019
Naše katalógové číslo
616019
Jazyk
slovenčina, angličtina
Vydavateľstvo
Sol Noctis
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,7 / 5

3 hodnotenia

2
1
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Pavol Hrnčiar
Overený nákup
23.12.2020
Asdf
Knihu som si kupil zo zaujimavosti, niekrore pasaze mi vyslovene vadia, no ine vo mne zvlastne rezonuju. Precitate anglicky original a "daco vam to povie", vybavi urcitu myslienku s ktorou zacnete pracovat. Precital som uz vela knih, no tato ma nieco zaujimave "medzi riadkami".

Co by som dodal, tak niektore vety mi prisli ako nie vhodne prelozene do slovenciny. Takze palec hore za anglicky original ktory je povedal by som dost narocny na slovnu zasobu a viac-vyznamovost slov. Niektore vety vo mne vyvolali po precitani ang. originalu uplne inu myslienku alebo interpretaciu ako slovensky preklad. Ale to je v poriadku kedze kazdy to bude vnimat subjektivne.

Palec hore za preklad kazdopadne, vdaka za knihu Sol Noctis. Urcite odporucam kupit ak vas kniha "oslovila"
:)
Čítať viac
Adramelech
Neoverený nákup
27.1.2020
Zrcadlové anglicko-slovenské vydání klíčových textů Thelémy, které se překladateli i tiskárně moc povedlo. Bravo! Čítať viac
Martin
Neoverený nákup
11.7.2019
Konečne slovensky!
Kniha vychádza v edícii neporovnateľnej ani so zahraničnými vydaniami. Veľmi kvalitný preklad a nádherné knihárske spracovanie. Zberateľský kus! Čítať viac

„Úlomky roztrieštenej ľudskosti boli natoľko bežné, že ich človek rýchlo vypustil z hlavy. “

Smrtiaca biela - Robert Galbraith, J.K. Rowling, 2019
Smrtiaca biela
Robert Galbraith, J.K. Rowling