Jistá oběť - John Sandford, BB/art, 2006

10,95 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Jistá oběť - John Sandford, BB/art, 2006
Jistá oběť - John Sandford, BB/art, 2006

Jistá oběť

Clara Rinkerová byla v šestnácti letech znásilněna a útočníka chladnokrevně zabila... Čítať viac

10. diel série
Lucas Davenport (CZ)
Vydavateľstvo
BB/art, 2006
288 strán
4 hodiny čítania

Clara Rinkerová byla v šestnácti letech znásilněna a útočníka chladnokrevně zabila... Čítať viac

  • Pevná väzba s prebalom
  • Čeština
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Dostupné v 10 knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Anjel smrti - Robert Bryndza, Cosmopolis, 2024

Viac o knihe

Clara Rinkerová byla v šestnácti letech znásilněna a útočníka chladnokrevně zabila. Tím sklouzla na dráhu zločinu a stala se nájemnou vražedkyní. Pracovala efektivně, přesně a spolehlivě. Z vydělaných peněz si koupila bar ve Wichitě a dala se na studia psychologie. Když se vynikající minneapoliská obhájkyně Carmel Loanová rozhodne, že nechá zabít manželku Halea Allena, muže, do něhož se zamilovala, objedná si prostřednictvím drogového dealera Rola, kterého kdysi úspěšně obhajovala, službu Rinkerové. Ta paní Allenovou zabije a postřelí policistu, jenž se náhodou objeví na místě činu.
Případu se ujímá Lucas Davenport, zástupce velitele minneapoliské policie. Hale Allen je prvním podezřelým a vybírá si za svou právní zástupkyni právě Carmel. Začne si s ní milostný poměr. Rolo Carmel vydírá a ta kontaktuje Rinkerovou, aby ho umlčela. Obě Rola před smrtí krutě mučí, aby zjistily, kam ukryl videokazetu, usvědčující Carmel z objednání vraždy. Při pátrání po originální videokazetě zabijí obě ženy Rolovu sestru i jejího patrnera.
Carmel se s Rinkerovou spřátelí. Hale Allen cítí, že jeho vztah s Carmel není obvyklý, a svěří se Davenportovi. Ten jat podezřením nechá Carmel sledovat a sám prohledá její byt. Roztáčí se kolotoč složitého a nebezpečného hledání pravého viníka.
Čítať viac
Originálny názov
Certain Prey
Počet strán
288
Väzba
pevná väzba s prebalom
Rozmer
150×212 mm
Hmotnosť
475 g
ISBN
8073418525
Rok vydania
2006
Naše katalógové číslo
27590
Jazyk
čeština
10. diel série
Lucas Davenport (CZ)
Vydavateľstvo
BB/art
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

3,3 / 5

3 hodnotenia

0
1
2
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Minna 7
Overený zákazník
28.6.2015
hore-dolu
Akoze, keby sa dalo inak hodnotit, dam asi 3 a 1/2 hviezdy. Kniha na zaciatku bola super, lahko citatelna, detektivka trochu ina, bavila ma.. A hovorila som si, ze super. Ale je fakt, ze potom to zacalo miestami skripat, niekedy fakty nesedeli, ale co mi vadilo viac, charakteristika uvodnej postavy nesedela s jej konanim neskor. Najma hlavna hrdinka sa chovala dost iracionalne a inak akoby som ocakavala. Co mi dost vadilo, nesedelo mi to logicky. Skoda. Ku koncu to opat bolo trochu lepsie a preto tri a pol hviezdy. Kazdopadne ak uvazujete nad nejakou detektivkou, tak kludne do tejto knihy chodte. Zla urcite nie je:-) Čítať viac

John Sandford

Čítať viac

„Písmo hovorí, že Boh nám nepripisuje k dobru to, že máme radi ľudí, ktorých chceme mať radi. Nie. Pripisuje nám k dobru, ak milujeme nemilovateľné.“

Rovnako iný ako ja - Ron Hall, Denver Moore, 2011
Rovnako iný ako ja
Ron Hall, Denver Moore