Tiborove trapasy - Lena Riečanská, Trio Publishing, 2017

6,90 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Tiborove trapasy - Lena Riečanská, Trio Publishing, 2017
Tiborove trapasy - Lena Riečanská, Trio Publishing, 2017

Tiborove trapasy

Tibora všetci považujú za grázla. Aké ľahké je dať niekomu takúto „nálepku“ a už sa to nesie jeho životom. Je fakt, že nie je žiadnym anjelom. Lenže prečo sa správa tak, že to... Čítať viac

Séria
Navždy kamošky
Vydavateľstvo
Trio Publishing, 2017
136 strán
2 hodiny čítania

Tibora všetci považujú za grázla. Aké ľahké je dať niekomu takúto „nálepku“ a už sa to nesie jeho životom. Je fakt, že nie je žiadnym anjelom. Lenže prečo sa správa tak, že to poburuje celé okolie? Žeby tichý, osobný protest voči dospelým? Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Slovenčina

6,90 €

U dodávateľa 4 ks
Posielame do 2 – 3 dní

Dostupné v 34 knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Bohyne a prízraky - Juraj Červenák, Artis Omnis, 2024

Viac o knihe

Tibora všetci považujú za grázla. Aké ľahké je dať niekomu takúto „nálepku“ a už sa to nesie jeho životom. Je fakt, že nie je žiadnym anjelom. Lenže prečo sa správa tak, že to poburuje celé okolie? Žeby tichý, osobný protest voči dospelým?

Rané detstvo prežíval Tibor na dedine v krásnej rodine. Idylku narušila choroba, ktorá jemu aj bratovi vzala matku. Všetkých to poznačilo. Ich otec pred spomienkami na šťastný rodinný život utiekol so synmi do mesta. Ani jeden z nich túto hlbokú stratu a vytrhnutie z prostredia nezvládali. Každý sa búril po svojom. Napriek tomu má Tibor veľa dobrých vlastností. Len potrebuje uznanie, pozornosť a šancu. Obdivuje spolužiačku Soňu. Žeby to bolo aj čosi viac? Pre ňu je ochotný sa aj pobiť. Práve ona ho pochopí. Pomocnú ruku mu podá aj telocvikár Ľuboš.
Tibor sa dostane do futbalového tímu a to zmení jeho život.

Kniha Tiborove trapasy je štvrtým titulom série Navždy kamošky. Je o siedmakoch, ich radostiach a starostiach, o priateľstve, o rodine, o snívaní… aj o dotyku prvej lásky. Prečítajte si. Možno aj vám dá odpoveď na niektoré nezodpovedané otázky.
Čítať viac
Počet strán
136
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
126×184 mm
Hmotnosť
173 g
ISBN
9788081700446
Rok vydania
2017
Naše katalógové číslo
297096
Štýl
romantický
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Slovensko
Séria
Navždy kamošky
Vydavateľstvo
Trio Publishing
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

1 hodnotenie

1
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Jana Sakalová
Neoverený nákup
16.1.2020
Tiborove trapasy
Kniha bola jednoducho ale zároveň pútavo napísaná. Je zo súčasného sveta mladých ľudí, kde sa možno niektorí stotožnia aj s predstaviteľmi deja. Zároveň je kniha aj trochu výchovná a nastavuje mladému čitateľovi obrazné zrkadlo.
Za mňa odporúčam knihu ako pre dievčatá tak aj pre chlapcov!
Čítať viac

Vydavateľstvo Trio Publishing

Čítať viac

„Existujú ľudia, vedľa ktorých môžeme stráviť roky a nemať si čo povedať, a ľudia, s ktorými na rozhovory nestačí celý život.“