Kuliferdo ide do školy 2 - Michaela Gondeková, Martina Kupcová, Raabe, 2021

9,00 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Kuliferdo ide do školy 2

Pracovné zošity

Obsahuje súbor pracovných listov, prostredníctvom ktorých rodičia a učitelia zistia a budú rozvíjať školskú pripravenosť dieťaťa. Pri plnení úloh v pracovných listoch sa deti... Čítať viac

Vydavateľstvo
Raabe, 2021
Počet strán
96

Obsahuje súbor pracovných listov, prostredníctvom ktorých rodičia a učitelia zistia a budú rozvíjať školskú pripravenosť dieťaťa. Pri plnení úloh v pracovných listoch sa deti zabavia a zároveň precvičia všetky potrebné schopnosti... Čítať viac

  • Kniha
  • Slovenčina

9,00 €

U dodávateľa
Posielame do 15 – 17 dní

Naši škriatkovia odporúčajú

Mami, oci, som online - Petra Arslan Šinková, Fortuna Libri, 2023
Kuliferdo ide do školy 2 - Michaela Gondeková, Martina Kupcová, Raabe, 2021
9,00 €

Viac o knihe

Obsahuje súbor pracovných listov, prostredníctvom ktorých rodičia a učitelia zistia a budú rozvíjať školskú pripravenosť dieťaťa. Pri plnení úloh v pracovných listoch sa deti zabavia a zároveň precvičia všetky potrebné schopnosti a vedomosti školskej pripravenosti. Pracovný zošit Kuliferdo ide do školy 2 je rozdelený do desiatich častí: Pohyb, Samostatnosť, Motorika, Vnímanie, Tvorivosť, Myslenie, Pravidlá, Jazyk a reč, Vedomosti a Pamäť. V jednotlivých tematických oblastiach je pripravených niekoľko úloh, ktoré by dieťa malo splniť.
Čítať viac
Počet strán
96
Rozmer
214×300 mm
Hmotnosť
331 g
ISBN
9788081404566
Rok vydania
2021
Edícia
Kuliferdo
Naše katalógové číslo
869877
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
Raabe
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

2 hodnotenia

2
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

17.3.2023
Hrávate sa so svojimi predškolákmi s loptou? A viete, že práve vďaka tejto činnosti si deti rozvíjajú manipulačné zručnosti a koordináciu?

Zvládajú už všetky samoobslužné činnosti? Či im sem-tam ešte pomáhate?

Vedia už pomenovať časti tela?

Tento, v poradí - už druhý pracovný zošit zo série, je rozdelený do desiatich tematických oblastí. Sú zamerané na rozvoj predškolskej zrelosti.

V hornej časti každého listu sa nachádza názov tematickej oblasti – a pod ním viacero úloh, pri ktorých zistíte, ako je Vaše dieťa na školu pripravené.

Vyžaduje sa široká škála činností, ktoré by mali deti v predškolskom veku zvládnuť.
Ak si nie ste istí, či práve Vaše dieťa je na školu pripravené, nože si s ním prejdite úlohy, ktoré sú vynikajúco spracované, obohatené o doplnkové úlohy, či dôležité informácie, ktoré by ste ako rodič nemali prehliadnuť - a hneď budete vedieť, ako na tom ste.

Tak, poďte nato!
Čítať viac

„Namaľoval si nejakého hrozne čierneho čerta na stenu a uteká pred ním. No dobre. Ľudia sa všelijako bláznia. Či ja nevyvádzam sprostosti? Ono maľovaný čert sa trochu ošúcha, a vtedy hneď sa uvidí, že nie je ozajstný.“

Zobrané spisy zväzok II - Jozef Cíger Hronský, 2005
Zobrané spisy zväzok II
Jozef Cíger Hronský