Zvery - Michal Blaško, Michal Blaško, 2021

16,11 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Zvery

Omaľokniha

Zvery omaľokniha, predstavuje svet vankúšových zverí a formou aktivít a hlavolamov hľadá odpoveď na otázku: Ako objaviť Zver? Odpoveď však ostáva prekvapením a tajomstvom až po... Čítať viac

Vek
5+
Vydavateľstvo
Michal Blaško, 2021
Počet strán
96

Zvery omaľokniha, predstavuje svet vankúšových zverí a formou aktivít a hlavolamov hľadá odpoveď na otázku: Ako objaviť Zver? Odpoveď však ostáva prekvapením a tajomstvom až po prelúskaní sa celým príbehom, pričom spolupráca... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Slovenčina

16,11 €

U dodávateľa > 5 ks
Posielame do 4 – 5 dní

Naši škriatkovia odporúčajú

Temné sekundy - Karin Fossum, mamaš, 2024
Zvery - Michal Blaško, Michal Blaško, 2021
16,11 €

Viac o knihe

Zvery omaľokniha, predstavuje svet vankúšových zverí a formou aktivít a hlavolamov hľadá odpoveď na otázku: Ako objaviť Zver? Odpoveď však ostáva prekvapením a tajomstvom až po prelúskaní sa celým príbehom, pričom spolupráca dospelého s dieťaťom je nevyhnutná. Kniha otvára priestor k diskusiám, rozvíja kritické myslenie všetkých zúčastnených a nenechá bez úsmevu žiadnu babku ani dedka.

Kniha je rozdelená na päť častí. Na konci každej časti nájdeš úlohy, ktorých riešenia sa skrývajú v jednotlivých častiach príbehu. Pri úlohách si na jednej strane môže hlavu lámať skúsenejší čitateľ a na strane druhej hľadá správnu odpoveď dieťa. Písmená, ktoré sa ukrývajú pod očíslovanými políčkami v úlohách, postupne vpisuješ do veľkého riešenia na začiatku knihy.

Prvá časť predstavuje štyri zvery, ktoré boli na počiatku, ich výrobu a pôvod. Postupne sa dozvedáme viac o Klasikovi, Zveri Bočnookej, Filipovi a Adorabilis.

Druhá časť sa detailnejšie zamierava na tri zvery klasické, ktorých spoločná vášeň je káva a každý deň okrem štvrtku a soboty si chodia sadnúť do kávou prevoňaného gombicsku.
Má to šesť alebo osem nôh a je to také mazľavé čo je to?

Príbeh tretej časti rozpráva cestu jednej pásikovanej chobotnice, ktorá zabudla svoje meno a rozhodla sa ho hľadať.

Štvrtá časť približuje charaktery ušľachtilých zverí bočnookých a Rébus predstaví svoje obľúbené hlavolamy, pri ktorých si hlavu môže zlomiť aj hádač profesionál.

Posledná, piata časť je o zverskej láske Florence a Ignácia, ktorý pre ňu skladá básne každý piatok a jedného dňa sa pred Florence odváži vystúpiť. Príbeh je postavený komiksovým štýlom v deviatich obrazoch a tak si každý môže vytvoriť vlastnú originálnu verziu.

Kniha je vhodná pre deti od 5 rokov, avšak nie je to jednoduchá omaľovánka. Dieťa bez dospelého nie je schopné úplne pochopiť systém, bez vysvetlenia a teda spoločný čas je nevyhnutný.
Čítať viac
Počet strán
96
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
230×230 mm
Hmotnosť
435 g
ISBN
9788057030454
Rok vydania
2021
Vekové odporúčanie
5+
Naše katalógové číslo
1454297
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Slovensko
Vydavateľstvo
Michal Blaško
Pre koho
pre deti
Účel knihy
na rozvoj dieťaťa
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

1 hodnotenie

1
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

„Pravdou je, že ľudia vás budú súdiť tak či tak, či už žijete podľa seba, alebo podľa iných.“