Tekeli-li - Peter Jelínek, Enribook, 2022

11,52 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Tekeli-li

S typickou drzosťou namiešaný koktejl steampunku a dobovej popkultúry z norrovského univerza prezradí, čo robil mechanik Bert Rumbledale, pokým sa pridal k oddielu bojujúcemu... Čítať viac

Vydavateľstvo
Enribook, 2022
256 strán
4-5 hodín čítania

S typickou drzosťou namiešaný koktejl steampunku a dobovej popkultúry z norrovského univerza prezradí, čo robil mechanik Bert Rumbledale, pokým sa pridal k oddielu bojujúcemu proti paranormálnemu zločinu... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Slovenčina
11,90 €

11,52 €

-3 %
U dodávateľa > 5 ks
Posielame do 4 – 5 dní

Dostupné v dvoch knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Dievča v orlích pazúroch - Karin Smirnoff, Ikar, 2024

Viac o knihe

S typickou drzosťou namiešaný koktejl steampunku a dobovej popkultúry z norrovského univerza prezradí, čo robil mechanik Bert Rumbledale, pokým sa pridal k oddielu bojujúcemu proti paranormálnemu zločinu.
Hlavný hrdina, ako pomyselná monterpáka vrazená do jemného súkolia špionážnych nuáns, prekazí plány Fräulein Orsitsch na nastolenie germánskej magickej hegemónie a objíme sa s vílou. V dôsledku toho si zájde po suvenír do Južných morí, kde na tajuplnom ostrove spozná záhadami opradenú civilizáciu a stretne bielu bohyňu.
V dych berúcom dobrodružstve vystupujú predchodca agenta 007, zjazvený šľachtic, hessenskí militanti, hordy domorodcov aj bytosti, ktoré nie sú z tohto sveta.
Čítať viac
Počet strán
256
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
120×160 mm
Hmotnosť
181 g
ISBN
9788089948697
Rok vydania
2022
Naše katalógové číslo
1798453
Štýl
dobrodružný
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Slovensko
Vydavateľstvo
Enribook
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,8 / 5

4 hodnotenia

3
1
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

9.4.2023
príjemné zábavné čítanie
Zaujímavý román, či skôr rozsahom novela, rozdelená do dvoch častí plus epilóg nás zavedie do 19teho storočia pary, kde hrdinovia majú počiatočnú špeciálnu misiu na prekazenie prevratu v Nemecku.
Ide o akýsi prequel k prvej knižke o Norrovi a úlohu rozprávača preberá nadaný mechanik Rumbledale. Autor uplietol bič príbehu z rôznych fantaskných prútikov - steam, mágia, mimozemské bytosti, mystika, tajomné ostrovy a civilizácia za južným polárnym kruhom a dobové znalosti chémie i fyziky. Dobre je budované aj napätie. Až mi je ľúto krátkeho rozsahu diela. Sem-tam zaškrípu určité okamihy deja (topenie hrdinu a jeho záchrana, niektoré bitky a dialógy), a zaslúžili by si bohatší popis a dovysvetlenie, aby čitateľ netápal.
Ináč je to príjemné zábavné čítanie.
Čítať viac
3

Zanietený čitateľ. Prednostne akčné, trilery a detektívky, ale aj sci-fi a fantasy. Občas historické a klasika.

Read Er
Overený zákazník
1.1.2023
Výborná žánrovka
Skvele som sa bavil. Knihu som prečítal na dva dúšky. Dej pútal, bol živý, nabitý, akčný a miestami vtipný. Oceňujem ilustrácie, ktoré vhodne dopĺňali príbeh, autorovu fantáziu, bohatý jazyk, ako aj redakčnú prácu na knihe. Kúpil som si ju v podstate náhodou, netušiac, že sa z nej vykľuje zlatý klinec. Palec hore. Čítať viac

Vydavateľstvo Enribook

Čítať viac

„Ukradomky som sa naňho pozrela. Takto to funguje? Zaľúbite sa, už nemáte z ničoho strach a život je jedna veľká príležitosť?“