Get Talking! - Alena Kuzmová, Edika, 2016

16,99 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Get Talking!

intenzívny kurz anglickej konverzácie

Učebnica je určená pre stredne pokročilých študentov, pre jazykové kurzy aj samoukov. Jej cieľom je rozvíjať schopnosť a chuť komunikovať v anglickom jazyku a odstrániť zábrany... Čítať viac

Vydavateľstvo
Edika, 2016
Počet strán
288

Učebnica je určená pre stredne pokročilých študentov, pre jazykové kurzy aj samoukov. Jej cieľom je rozvíjať schopnosť a chuť komunikovať v anglickom jazyku a odstrániť zábrany pri hovorení. Titul zahŕňa rad slovných obratov a fráz zameraných... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Slovenčina, angličtina
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Dostupné v 7 knižniciach. Požičať v knižnici

Ďalšie knižné vydania
Get Talking! - Alena Kuzmová, CPRESS, 2014
Brožovaná väzba
Čeština, angličtina, 2014
Viac ako 30 dní

18,99 €

Naši škriatkovia odporúčajú

Temné sekundy - Karin Fossum, mamaš, 2024

Viac o knihe

Učebnica je určená pre stredne pokročilých študentov, pre jazykové kurzy aj samoukov. Jej cieľom je rozvíjať schopnosť a chuť komunikovať v anglickom jazyku a odstrániť zábrany pri hovorení. Titul zahŕňa rad slovných obratov a fráz zameraných predovšetkým na cestovanie, ale aj na ďalšie oblasti spoločenského života a komunikácie.

Na začiatku každej lekcie nájdete články vzťahujúce sa k téme, ktoré sprevádza slovenský preklad. Nasleduje súhrn fráz a slovíčok a stručné vysvetlenie hlavných gramatických javov, ktoré sa objavujú v textoch článku. Gramatiku aj použitú slovnú zásobu a frázy si precvičíte v rade nasledujúcich cvičení. Vyvrcholením každej lekcie sú po slovensky popísané námety na rozhovory (TOPICS FOR DIALOGUES), ktoré vedú k precvičeniu a zvládnutiu témy lekcie. Tieto rozhovory študenti vo dvojici interpretujú svojimi slovami v angličtine. Na konci učebnice sa nachádza kľúč k cvičeniam a tiež plné znenie vzorových rozhovorov.

CD obsahuje 3 hodiny a 20 minút posluchov – nahovorené články, slovíčka a frázy, aj znenie vzorových rozhovorov. Nahrali ich herci odlišných národností: Angličania, Kanaďan aj Škótka, a to navyše miestami v ľahkom crazy poňatí. Pobavíte sa a zároveň si prehĺbite zručnosť porozumieť rôznej výslovnosti.
Čítať viac
Príloha
CD MP3
Počet strán
288
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
170×243 mm
Hmotnosť
883 g
ISBN
9788026610380
Rok vydania
2016
Naše katalógové číslo
250335
Jazyk
slovenčina, angličtina
Vydavateľstvo
Edika
Jazyková úroveň
B1 - pre stredne pokročilých
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

Vydavateľstvo Edika

Čítať viac

„Úlomky roztrieštenej ľudskosti boli natoľko bežné, že ich človek rýchlo vypustil z hlavy. “

Smrtiaca biela - Robert Galbraith, J.K. Rowling, 2019
Smrtiaca biela
Robert Galbraith, J.K. Rowling