Ťuk ťuk puk - Benjamin Gottwald, Benjamin Gottwald (ilustrátor), E.J. Publishing, 2023

18,00 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Ťuk ťuk puk

Knižka plná zvukov

Počujete to, čo vidíte? V tejto knižke to pufká a klopká, kváka a praská. Objavte zvuky vo výrazných farbách, no celkom bez slov... Čítať viac

Vydavateľstvo
E.J. Publishing, 2023
168 strán
2-3 hodiny čítania

Počujete to, čo vidíte? V tejto knižke to pufká a klopká, kváka a praská. Objavte zvuky vo výrazných farbách, no celkom bez slov... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina

18,00 €

Na sklade 2 ks
Posielame ihneď

Dostupné v 10 knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Červená, biela a kráľovská modrá - Casey McQuiston, YOLi, 2024
Ťuk ťuk puk - Benjamin Gottwald, Benjamin Gottwald (ilustrátor), E.J. Publishing, 2023
18,00 €

Viac o knihe

Počujete to, čo vidíte? V tejto knižke to pufká a klopká, kváka a praská. Objavte zvuky vo výrazných farbách, no celkom bez slov. Ozvučte to, čo vidíte na obrázkoch. Ideálne nahlas! A načúvajte, ako to znie. Ani by ste neverili, koľkými slovami sa dajú opísať zvuky. Každý vie, ako robí koník, ale ako robia špagety? A čo sprcha? Táto knižka vám to ukáže.
Dobrá zábava zaručená!

Predslov: Dieter Böge
Dizajn a obálka: Boris Meluš
Čítať viac
Počet strán
168
Väzba
pevná väzba
Rozmer
170×240 mm
Hmotnosť
570 g
ISBN
9788099954190
Rok vydania
2023
Naše katalógové číslo
1880387
Ilustrácie
Jazyk
slovenčina
Preklad
Pôvod
Nemecko
Vydavateľstvo
E.J. Publishing
Ostatné
Krajina čitateľov
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

3 hodnotenia

3
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

39

Som mama malej slečny, s ktorou rady čítame. Snažím sa na IG písať svoj názor na mnou čítané knihy formou recenzií. Pri knihách si výborne oddýchnem, len keby toho času bolo viac :)

Beáta Kiselová Bileková
Overený zákazník
25.10.2023
Skvelá zábava
Existuje viacero detských kníh, ktoré sú vyslovene obrázkové, ale je minimum takých, ktoré sú určené pre všetky vekové kategórie a táto je práve jednou z nich. Kniha je ,,plná zvukov" v tom zmysle, že obsahuje ilustrácie a vy na základe vizuálneho vnemu máte ku každej priradiť zvuk. A tie zvuky máte vydávať nahlas. A to vám poviem, bude zábava pre všetkých. Viete, ako znejú lietajúce papierové lietadielko, ovca, praskajúca žuvačka, prasknutá duša na kolese, papagáj, strihanie vlasov a mnohé iné? Tak ich ozvučte :) Nebude to len o bééé, prásk, uff, ale budete mľaskať, okolo vás budú lietať kvapky slín (pozor na bacily!) a bude to samé vííííííííí, ppkkk, kšššššš, atď.
Táto kniha je ozaj vhodná pre všetky vekové kategórie, pretože tie úplne najmenšie deti zaujmú obrázky, väčšie sa môžu naučiť priraďovať zvuky, pre dospelých to bude skvelá relaxačná zábava (ja som sa poriadne nasmiala sama na sebe) a pre tých najstarších môže byť skvelou terapiou a pomôckou na precvičovanie mozgu (mám to odskúšané, i keď sa niektorí starúšikovia najprv budú zdráhať, veď načo im to je, oni nie sú sprostí). Ale verte, že kniha môže mať rôzne uplatnenia a je veľmi zaujímavá. Jej koncept vznikol ako diplomová práca a myslím si, že je vhodná aj do pedagogických, logopedických, terapeutických a rôznych iných -ických kruhov :) Skúste ju počas dlhých zimných večerov :)
Čítať viac
12.9.2023
Univerzálna kniha pre malých i veľkých, čitateľov zanietených i tých občasných. Výborná ako darček, ale aj umelecké dielo každej knižnice.
Páči sa mi jej koncept i originalita. Je vtipná a zakaždým iná. Aj napriek tomu, že v nej nenájdete jediné slovo, jej obsah je premyslený do bodky.
Páči sa mi, ako dvojstrany spolu súvisia. Niektoré zvuky som si ani neuvedomovala, musela som rozmýšľať, ako znejú. Pár som ani nedala. Každý to má inak a to je na tom to najlepšie.
Čítať viac

„Táta říka, že jen zřídka se dělají špatná rozhodnutí. Nejdůležitější je, aby je člověk udělal a držel se jich. “

Pohádka - Jonas T. Bengtsson, 2013
Pohádka
Jonas T. Bengtsson