Pořádek nejen v hlavě - Michaela Dombrovská, Grada, 2016

9,19 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Pořádek nejen v hlavě - Michaela Dombrovská, Grada, 2016
Pořádek nejen v hlavě - Michaela Dombrovská, Grada, 2016

Pořádek nejen v hlavě

28 dní pro jednodušší život

Seznamte se s novou knihou autorky bestsellerů „Pravidla pozitivního sobectví“ a „Kreativní diář“. Vydejte se na čtyřtýdenní očistu nejen svého těla, ale také vztahů, prostoru... Čítať viac

Vydavateľstvo
Grada, 2016
Počet strán
184

Seznamte se s novou knihou autorky bestsellerů „Pravidla pozitivního sobectví“ a „Kreativní diář“. Vydejte se na čtyřtýdenní očistu nejen svého těla, ale také vztahů, prostoru kolem sebe i své mysli. Díky spoustě skvělých tipů a názorných příběhů... Čítať viac

  • Kniha
  • Čeština

9,19 €

Na sklade 1 ks
Posielame ihneď

Dostupné v 11 knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Bohyne a prízraky - Juraj Červenák, Artis Omnis, 2024

Viac o knihe

Seznamte se s novou knihou autorky bestsellerů „Pravidla pozitivního sobectví“ a „Kreativní diář“. Vydejte se na čtyřtýdenní očistu nejen svého těla, ale také vztahů, prostoru kolem sebe i své mysli. Díky spoustě skvělých tipů a názorných příběhů budete mít za pouhých 28 dní hotový úklid ve čtyřech důležitých oblastech svého života. Očista vám přinese pocit svobody, příliv nové energie, nápadů a objevů. Oddechnete si od nepořádku nejen kolem sebe, ale i v sobě, vyřešíte nefunkční vztahy, začnete lépe pečovat o své zdraví a pročistíte a uspořádáte si i svou mysl.
Kniha je inspirována pozitivní psychologií a prostoupena minimalismem. Naučíte se soustředit v životě na to dobré a obohacující, zbavovat se zbytečného balastu, pečovat o to, co je podstatné, a vážit si dobrých vztahů i okamžiků. Není nač čekat!
Čítať viac

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

1 hodnotenie

1
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Vydavateľstvo Grada

Čítať viac

„Neopúšťať planétu Zem je ako byť stroskotancom na pustom ostrove a nepokúšať sa odtiaľ uniknúť.“