Ondrej and Zdenka
E-kniha

Our Three Loves

This true story of the great Slovak figure skater Ondrej Nepela and equally great Slovak dancer Zdenka Nererová tells of the human condition and the many emotions that go along... Čítať viac

Vydavateľstvo
Zdenka Nererová
67 strán
56 minút čítania

This true story of the great Slovak figure skater Ondrej Nepela and equally great Slovak dancer Zdenka Nererová tells of the human condition and the many emotions that go along with it. Two people with enormous talents struggle to perform these... Čítať viac

  • PDF EPUB MOBI
  • Angličtina

5,00 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Ondrej and Zdenka - Zdenka Nererová, Rebecca Jones, Zdenka Nererová
E-kniha
5,00 €

Viac o e-knihe

This true story of the great Slovak figure skater Ondrej Nepela and equally great Slovak dancer Zdenka Nererová tells of the human condition and the many emotions that go along with it. Two people with enormous talents struggle to perform these talents in the political system of communism which is at odds with their desires, while love blossoms between them. Together they try to fight against this same system in order to find a new life in a free land. In the end, it is a story of loss in spite of their best efforts. This book is for readers who are interested in the spirit and will that is in all of us to try and achieve what is most important to us. The English language edition includes some additional material not found in the Slovak language edition.
Čítať viac
Počet strán
67
Naše katalógové číslo
295520
Jazyk
angličtina
Vydavateľstvo
Zdenka Nererová
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

1 hodnotenie

1
0
0
0
0

Ako sa páčila e-kniha vám?

Recenzie čitateľov

Marcela Kukumbergová
Overený zákazník
7.11.2017
Ondrej a Zdenka
Marcela Kukumbergová 7. november 2017

Milá Zdenka!

Napísala si spolu s priateľmi nesmierne pravdivú a úprimnú knihu o veľkom športovcovi a osobnosti slovenského a svetového krasokorčuľovania, ktorá pravdivo a neskreslene mapuje životnú drahu jedného z veľkých osobností svetového športu. Vďaka za tento počin! Bola a žila si s týmto nesmierne skromným a húževnatým chlapcom celé roky, s chlapcom ktorý pretavil svoju pracovitosť a zanietenie do obrovských športových mét a naša malá republika musí skloniť hlavu a vyjadriť hlbokú česť tomuto športovcovi!

Som rada, že este existujú pamätníci takýchto mimoriadných udalostí vo fungovaní každého štátu a nezabúdajú na nich....!Tak ako my. Nikdy!
Čítať viac

„Raj som si vždy predstavoval ako knižnicu, nikdy ako záhradu.“

Vražedné pohádky - Andreas Gruber, 2022
Vražedné pohádky
Andreas Gruber