Ďáblův spár - Lara Dearman, Host, 2018

12,67 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Čítaná
Ďáblův spár - Lara Dearman, Host, 2018
Čítaná
Ďáblův spár - Lara Dearman, Host, 2018

Ďáblův spár
Čítaná

Novinářka Jennifer Doreyová se po několika letech pobytu v Londýně vrací na rodný ostrov Guernsey, aby si uspořádala život a našla ztracený klid. Začne pracovat v místních... Čítať viac

Vydavateľstvo
Host, 2018
334 strán
5-6 hodín čítania

Novinářka Jennifer Doreyová se po několika letech pobytu v Londýně vrací na rodný ostrov Guernsey, aby si uspořádala život a našla ztracený klid. Začne pracovat v místních novinách a těší se, že v poklidném kraji, kde se zná každý s každým, bude psát... Čítať viac

  • Pevná väzba s prebalom
  • Výborný stav
  • Čeština

12,67 €

Cena novej knihy: 18,10 €
Na sklade
Posielame ihneď

Čítané knihy nám môžete poslať aj vy!

Pošlite nám svoje prečítané knihy a získajte poukážku na nákup.

Vyskúšať Knihovrátok

Naši škriatkovia odporúčajú

Pollyanna - Eleanor H. Porter, Kumran, 2024

Viac o knihe

Nová série atmosférických detektivních románů, zasazená do prostředí Normanských ostrovů, která zaujme příznivce Ann Cleevesové nebo Petera Maye.
Novinářka Jennifer Doreyová se po několika letech pobytu v Londýně vrací na rodný ostrov Guernsey, aby si uspořádala život a našla ztracený klid. Začne pracovat v místních novinách a těší se, že v poklidném kraji, kde se zná každý s každým, bude psát o místní politice a třeba se i trochu nudit. Když se však jednoho podzimního večera na pláži objeví tělo psychicky labilní utonulé dívky a policie chce případ uzavřít jako zjevnou sebevraždu, Jennifer to nedá a pustí se do pátrání. Díky své houževnatosti odhalí sérii nápadně podobných úmrtí, k nimž na Guernsey za posledních padesát let došlo, a přiměje ke spolupráci i Michaela Gilberta, zasloužilého policejního inspektora těsně před penzí. Je možné, že na ostrově už padesát let řádí sériový vrah a nikdo si toho nevšiml?
Čítať viac
Originálny názov
The Devil's Claw
Počet strán
334
Väzba
pevná väzba s prebalom
Rozmer
140×205 mm
Hmotnosť
421 g
Rok vydania
2018
Naše katalógové číslo
903841
Štýl
psychologický, napínavý
Jazyk
čeština
Preklad
Pôvod
Vydavateľstvo
Host
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,3 / 5

3 hodnotenia

2
0
1
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

19

Milujem knihy , fantasy, erotiku, horor, sci-fi. Tento rok 2022 som sa rozhodla prečítať celú moju knižnicu, kníh je 150 + hľadám ďalšie tituly aby som doplnila zbierky a autorov. Najobľúbenejšie knihy mám všetky ale predsa len sú tu 3 série, ktorých sa nevzdam J.R.Ward - séria Pád anjelov Alyson Noel - séria Nesmrteľný Sara B. Elfgren - trilógia Kruh A úplne top rebríček je Cassandra Clare a jej Tieňosvet

Tereza Sopúšková
Overený zákazník
10.2.2024
Moja prvá vypočutá audiokniha.

Ďakujem, ze som sa do toho dala.

Knihu som počúvala som u dokopy 9 dní.

A poďme na knihu.

Tým, že bola nahrávana a krásne podelené hlasy pri ženských a mužských postavách počúvala sa výborne.

Novinárka Jennifer príde k prípadu zavraždených dievčat, pomaly si pospája všetky drobnosti a je s toho prípad ako "brno" a zapojí do toho aj inšpektora Gilberta, ktorý jej samozrejme neverí ale postupne to dáva zmysel i jemu.

Celú knihu tu máme náhľad vraha a spôsob ako sleduje svoje obete a čo s nimi robí.

Musím povedať, že uz od začiatku som tušila kto by to mohol byť a musím pochváliť autorku, že ma dokázala odradiť a prejsť na inu stopu, dokonca i do slepých uličiek.

Dej bol skvelý a napínavý - zrejme aj tým, že som ho počúvala a tým pádom bola atmosféra úplne iná ale verím tomu, že knižna verzia by určite nesklamala!
Čítať viac

Vydavateľstvo Host

Čítať viac

„Dáme si poriadne raňajky. To je lepšie ako všetky reči dokopy.“