Žena v zrcadle - Eric-Emmanuel Schmitt, Motto, 2015

3,99 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Žena v zrcadle

Příběhy tří hrdinek, které se odmítly podřídit představám o úloze žen ve své době Anne žije v Bruggách v době renesance, Hanna ve Vídni na konci 19. století, Anny Lee v Los... Čítať viac

Vek
15+
Vydavateľstvo
Motto, 2015
408 strán
6-7 hodín čítania

Příběhy tří hrdinek, které se odmítly podřídit představám o úloze žen ve své době Anne žije v Bruggách v době renesance, Hanna ve Vídni na konci 19. století, Anny Lee v Los Angeles současnosti. Tři osudy, tři ženy, které od sebe dělí.... Čítať viac

  • Pevná väzba s prebalom
  • Čeština
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Dostupné v štyroch knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Nočná služba - Robin Cook, Ikar, 2024

Viac o knihe

Příběhy tří hrdinek, které se odmítly podřídit představám o úloze žen ve své době Anne žije v Bruggách v době renesance, Hanna ve Vídni na konci 19. století, Anny Lee v Los Angeles současnosti. Tři osudy, tři ženy, které od sebe dělí staletí. Přesto mají něco společného. Všechny tři odmítají přijmout roli, kterou jim společnost, jejich okolí a muži chtějí vnutit, odmítají se smířit s obrazem, které jim nabízí dobové zrcadlo. Tři silné ženy, které se bouří a bojují o svou svobodu, o právo rozhodovat o svém životě. Tři ženy… nebo je to snad jen jedna jediná?
Čítať viac
Originálny názov
La femme au miroir
Počet strán
408
Väzba
pevná väzba s prebalom
Rozmer
130×200 mm
Hmotnosť
415 g
ISBN
9788026705307
Rok vydania
2015
Vekové odporúčanie
15+
Naše katalógové číslo
219030
Štýl
historický
Jazyk
čeština
Preklad
Vydavateľstvo
Motto
Pre koho
pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,0 / 5

1 hodnotenie

0
1
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Vera
Neoverený nákup
11.2.2016
Názor čitateľa
Každá kapitola zachýtava jeden deň života týchto žien. Autor píše naozaj pútova a nie je problém vžiť sa do každodenných starostí a problémov týchto žien. Po veľmi dlhej dobe sa mi naozaj veľmi páčilo ako autor opisuje pocity, miesta, nálady, atmosféru každého jednotlivého storočia.

Táto kniha neponúka iba jeden príbeh. Ponúka tri fascinujúce príbehy, ktoré sú odlišné ale myšlienka je rovnaká. Táto kniha vás donúti zamyslieť sa a to je presne ten pocit, ktorý som už veľmi dlho nezažila pri čítaní žiadnej knihy.

Najviac ma asi pohltil príbeh Hanny, ktorý bol písaní formou listou jej sesternici Gretchen. Asi to bude tým , že mám rada koniec 19.storočia v ktorom sa jej príbeh odohrával.

Túto knihu odporúčam naozaj každému. Nesie v sebe originálne tri príbehy, krásnu myšlienku a je písana naozaj krásným štýlom.
Čítať viac

Vydavateľstvo Motto

Čítať viac

„Ale ja nie som len zbierka symptómov. Nehoda mizerných rodičov a ešte miernejších chemických spojení. Nie som problém. Nie som diagnóza. Nie som choroba. Nie som niečo, čo sa dá zachrániť. Som človek.“

Všetky skvelé miesta - Jennifer Niven, 2015
Všetky skvelé miesta
Jennifer Niven