Čriepky
E-kniha

Očarujúca knižka básničiek plná nádherných ilustrácií! Knižka Čriepky je zbierkou básničiek a veršovaných hádaniek pre všetky zvedavé deti. Okrem krásnych, tradične poňatých... Čítať viac

Vydavateľstvo
Albatros SK, 2019
Počet strán
64

Očarujúca knižka básničiek plná nádherných ilustrácií! Knižka Čriepky je zbierkou básničiek a veršovaných hádaniek pre všetky zvedavé deti. Okrem krásnych, tradične poňatých veršíkov o zvieratkách a chrobáčikoch prináša... Čítať viac

  • PDF
  • Slovenčina

5,30 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Viac o e-knihe

Očarujúca knižka básničiek plná nádherných ilustrácií!Knižka Čriepky je zbierkou básničiek a veršovaných hádaniek pre všetky zvedavé deti. Okrem krásnych, tradične poňatých veršíkov o zvieratkách a chrobáčikoch prináša aj zábavu v podobe rôznych hádaniek, ktoré nás naučia čo-to o povolaniach, farbách, zvieracích mláďatkách či ročných obdobiach. Básničky nám pomôžu vycibriť si pamäť a vďaka krátkym veršíkom o písmenkách si nacvičíme výslovnosť, aby sme si nepolámali jazyk. O ilustrácie sa postarala talentovaná slovenská výtvarníčka Katarína Gasko.
Čítať viac
Počet strán
64
Rok vydania
2019
Naše katalógové číslo
619011
Ilustrácie
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
Albatros SK
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

2 hodnotenia

2
0
0
0
0

Ako sa páčila e-kniha vám?

Recenzie čitateľov

Henrieta
Neoverený nákup
24.5.2019
Inšpiratívna detská knižka
Krásna detská knižka s milými básničkami a hádankami, ktoré podnecujú detskú fantáziu.
Z knihy sa deti naučia nenásilnou a hravou formou rôzne zaujímavosti o zvieratkách, povolaniach, farbách... a pod., preto je vhodná najmä pre predškolákov či školákov na 1. stupni ZŠ. Hodnotný obsah trefne dopĺňajú krásne a farebné ilustrácie. Prajem autorke veľa zdaru v ďalšej tvorbe. :-)
Čítať viac

Vydavateľstvo Albatros SK

Čítať viac

„Na veľa ciest v živote sa dá zohnať mapa, ale najvzácnejšie sú tie, ktoré nečakáme. “