Vybrané aspekty starostlivosti zamestnávateľa o zamestnancov - Katarína Blahová, EQUILIBRIA, 2015

11,90 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Vybrané aspekty starostlivosti zamestnávateľa o zamestnancov

Odborná publikácia je určená najmä študentom magisterského vysokoškolského štúdia Vysokej školy manažmentu v programoch Podnikový manažment, Znalostný manažment a v ďalších... Čítať viac

Vydavateľstvo
EQUILIBRIA, 2015
Počet strán
194

Odborná publikácia je určená najmä študentom magisterského vysokoškolského štúdia Vysokej školy manažmentu v programoch Podnikový manažment, Znalostný manažment a v ďalších príbuzných odboroch pri štúdiu vyučovacieho predmetu Starostlivosť... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Slovenčina
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Dostupné v 29 knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Anjel smrti - Robert Bryndza, Cosmopolis, 2024

Viac o knihe

Odborná publikácia je určená najmä študentom magisterského vysokoškolského štúdia Vysokej školy manažmentu v programoch Podnikový manažment, Znalostný manažment a v ďalších príbuzných odboroch pri štúdiu vyučovacieho predmetu Starostlivosť zamestnávateľa o zamestnancov. Nadväzuje na predmet Základy pracovného práva, ktorý študenti absolvujú počas bakalárskeho stupňa vysokoškolského štúdia, a preto publikácia nezahŕňa všetky ustanovenia obsiahnuté v Zákonníku práce a osobitných predpisov, aby nedochádzalo k nadmernému opakovaniu už naštudovanej problematiky. Rovnako môže poslúžiť aj využitiu v praxi a širšej odbornej verejnosti.

Výklad jednotlivých kapitol - oblastí starostlivosti zamestnávateľa o zamestnancov, je úmyselne redukovaný, aby čitateľa nezaťažoval pracovnoprávnou problematikou v širších súvislostiach, avšak má za cieľ objasniť vybrané aspekty spracovanej problematiky zamerané na jednotlivé etapy zamestnania, na osobitné kategórie zamestnancov a pod. Podrobnejšiu analýzu spracovaných pracovnoprávnych inštitútov čitateľovi pomôže dosiahnuť nahliadnutie do zoznamu použitej literatúry, vedeckých a odborných časopisov, prameňov práva a internetových zdrojov uvedených v závere publikácie.

Text pozostáva zo sedemnástich kapitol. Každá z nich je venovaná vybranej problematike starostlivosti zamestnávateľa o zamestnancov, resp. osobitným kategóriám zamestnancov vyžadujúcim si zvýšenú pozornosť zo strany zamestnávateľa. Publikácia zahŕňa okrem ustanovení zákonnej (povinnej) starostlivosti aj informácie patriace do kontextu zmluvnej a dobrovoľnej starostlivosti zamestnávateľa o zamestnancov.
Čítať viac
Počet strán
194
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
162×235 mm
Hmotnosť
322 g
ISBN
9788081431593
Rok vydania
2015
Naše katalógové číslo
199667
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
EQUILIBRIA
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

Vydavateľstvo EQUILIBRIA

Čítať viac

„Korytnačky vám o ceste môžu povedať viac ako králiky.“