Nesnesitelný vévoda
E-kniha

Cassandra Pomfretová má jasné názory, které se nebojí vyslovit nahlas. Jenomže její příliš odvážná ústa způsobí pozdvižení a její zoufalý otec, v naději, že ji manžel zkrotí,... Čítať viac

2. diel série
Difficult Dukes (CZ)
Vydavateľstvo
Baronet, 2022
400 strán
6-7 hodín čítania

Cassandra Pomfretová má jasné názory, které se nebojí vyslovit nahlas. Jenomže její příliš odvážná ústa způsobí pozdvižení a její zoufalý otec, v naději, že ji manžel zkrotí, rozhodne, že se její milovaná sestra neprovdá... Čítať viac

  • EPUB MOBI
  • Čeština

14,66 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Viac o e-knihe

Cassandra Pomfretová má jasné názory, které se nebojí vyslovit nahlas. Jenomže její příliš odvážná ústa způsobí pozdvižení a její zoufalý otec, v naději, že ji manžel zkrotí, rozhodne, že se její milovaná sestra neprovdá, dokud nebude pod čepcem i Cassandra.
Nyní, díky jistému nesnesitelnému aristokratovi, jsou poslední kousíčky Cassandřiny pověsti v troskách, spolu s budoucností její sestry a dobrým jménem rodiny.
Vévoda z Ashmontu vypadá tak, že při pohledu na něj ženy omdlévají. Jeho charakterové vady se však ani nedají spočítat. Svou vlastní nedbalostí přišel o dokonale vhodnou nevěstu. Téměř zabil jednoho ze svých dvou nejlepších přátel. Ačkoliv je to však nezdárný darebák, ví, že zničit pověst dámy se prostě nedělá.
Jediný způsob, jak napravit nespravedlnost, je oženit se s ní... a doufat, že ho neudusí ve spánku o jejich svatební noci.
Čítať viac
Originálny názov
Ten Things I Hate About the Duke
Počet strán
400
Rok vydania
2022
Naše katalógové číslo
2350333
Štýl
romantický, historický
Jazyk
čeština
Preklad
Pôvod
Spojené štáty
2. diel série
Difficult Dukes (CZ)
Vydavateľstvo
Baronet
Pre koho
pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

3,8 / 5

4 hodnotenia

2
0
1
1
0

Ako sa páčila e-kniha vám?

Vydavateľstvo Baronet

Čítať viac

„Sú rôzne druhy odvahy. Poznám ľudí, čo sa smelo vrhnú medzi rinčiace meče, ale vystavte ich spleti mocenských intríg a vezmú nohy na plecia. A naopak.“

Diabol v zrkadle - Juraj Červenák, 2016
Diabol v zrkadle
Juraj Červenák