Past Tense - Lee Child, Bantam Press, 2019

9,50 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Past Tense - Lee Child, Bantam Press, 2019
Past Tense - Lee Child, Bantam Press, 2019

Past Tense

The most hotly anticipated paperback thriller of 2019 follows our hero Jack Reacher on a quest into his father's past, and climaxes in the most stomach-clenching, hair-raising,... Čítať viac

23. diel série
Jack Reacher (EN)
Vydavateľstvo
Bantam Press, 2019
496 strán
7 hodín čítania

The most hotly anticipated paperback thriller of 2019 follows our hero Jack Reacher on a quest into his father's past, and climaxes in the most stomach-clenching, hair-raising, blood-curdling ticking time bomb of an adventure yet... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Angličtina

9,50 €

U dodávateľa 1 ks
Posielame do 5 – 8 dní
Ďalšie knižné vydania (2)
Past Tense - Lee Child, Bantam Press, 2018
Brožovaná väzba
Angličtina, 2018
Na sklade 1 ks

Minulost - Lee Child, BB/art, 2019
Pevná väzba s prebalom
Čeština, 2019
Vypredané

Naši škriatkovia odporúčajú

Anjel smrti - Robert Bryndza, Cosmopolis, 2024
Past Tense - Lee Child, Bantam Press, 2019
9,50 €

Viac o knihe

The most hotly anticipated paperback thriller of 2019 follows our hero Jack Reacher on a quest into his father's past, and climaxes in the most stomach-clenching, hair-raising, blood-curdling ticking time bomb of an adventure yet.

The present can be tense . . .
Two young Canadians trying to get to New York City are stranded at a lonely motel in the middle of nowhere. Before long they’re trapped in an ominous game of life and death.

But the past can be worse . . .
Jack Reacher is on an epic road trip across America. He doesn’t get far. Deep in the New England woods, he sees a sign to a place he has never been - the town where his father was born. But when he arrives he is told no one named Reacher ever lived there. Now he wonders: who’s lying?

As the tension ratchets up and these two stories begin to entwine, the stakes have never been higher for Reacher. That’s for damn sure.
Čítať viac
Počet strán
496
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
112×176 mm
Hmotnosť
269 g
ISBN
9780857504296
Rok vydania
2019
Naše katalógové číslo
591917
Štýl
tragický, špionážny, psychologický
Jazyk
angličtina
23. diel série
Jack Reacher (EN)
Vydavateľstvo
Bantam Press
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Kúpte spolu
Past Tense - Lee Child, Bantam Press, 2019
Strach z lietania - Sebastian Fitzek, Tatran, 2018
24,40 €

Hodnotenia

4,4 / 5

5 hodnotení

2
2
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Mária Juhászová
Neoverený nákup
9.12.2019
Na knihu Minulosť
Všetko čo napíše Lee Child je veľmi dobré a zaujímavé čítanie.Len je veľká škoda,že nie všetky hnihy čo napísal sú preložené.Poprípade sú vypredané a tak nemám možnosť čítať všetko čo napíše. Je to pán spisovateľ. Čítať viac
Jaroslav Novák
Overený zákazník
26.7.2019
Autor se opět zajímavým způsobem noří do minulosti hlavního hrdiny a opět svým originálním způsobem. Nemám obecně tyto exkurze do minulosti postav moc rád, ale tady se to povedlo. Opět přečteno jedním dechem a za mě jde o jednu z nejpovedenějších knih v sérii. Velmi hezky propracovaný děj, nechybí překvapivé zvraty a dějové linie minulost/přítomnost se hezky doplňují. Pokud čtenář zná navíc i předcházející díla autora a děje knih, má tato zajímavý příběhový rozměr, který je hodně kvalitní a výživný. Rozhodně doporučuji. Čítať viac
Vladimír Konček
Neoverený nákup
8.6.2019
Lee Child: Minulost
Tento príspevok prezrádza dôležité momenty deja, preto je skrytý, aby sme Vám nepokazili pôžitok z čítania.
Klasika od môjho obľúbeného autora Lee Chilada zo série kníh so sympatickým hrdinom Jackom Reacherom. Pri pátraní sa pomerne zložitým spôsobom dozvedá, kto bol v skutočnosti jeho otec Stan Reacher, keď ho jeho túlavé topánky dovedú do Laconie v Maine, odkiaľ otec pochádzal. Čítať viac
26.5.2019
Reacher opäť v skvelej forme
Starý dobrý Reacher v malom meste, tentoraz sa mu pri pátraní po rodisku jeho otca podarí dostať do sporu s dvoma mocnými rodinami, ktoré urážku nenechajú len tak.
Príbeh mladej dvojice, ktorá uviazne v odľahlom hoteli má približne rovnaký priestor a aj keď viete kam celý čas smeruje je napísaný parádne.
Jedna vec, ktorá stojí Lee Childa hviezdu je fakt, že okrem Reachera rovnako analyticky myslia a rozprávajú iné postavy. Dvojica aj policajtka. Síce sa to číta skvele, ale nemalo by to tak byť.
A tiež je tam jedna nedotiahnutá dejová linka.
Napriek tomu skvelé čítanie.
Čítať viac

Lee Child

Čítať viac
Kúpte spolu
Past Tense - Lee Child, Bantam Press, 2019
Strach z lietania - Sebastian Fitzek, Tatran, 2018
24,40 €

„Some infinities are bigger than other infinities.“