Moc korupcie
E-kniha

Zákulisie nášho boja za lepšieSlovensko

V tomto unikátnom príbehu nazriete do kuchyne Transparency International Slovensko, organizácie, ktorá sa už vyše 20 rokov snaží poukazovať na korupciu a zneužívanie moci.... Čítať viac

Vydavateľstvo
Dibuk
Počet strán
0

V tomto unikátnom príbehu nazriete do kuchyne Transparency International Slovensko, organizácie, ktorá sa už vyše 20 rokov snaží poukazovať na korupciu a zneužívanie moci. Autori prezradia, ako skutočne prebiehalo... Čítať viac

  • EPUB MOBI
  • Slovenčina

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Viac o e-knihe

V tomto unikátnom príbehu nazriete do kuchyne Transparency International Slovensko, organizácie, ktorá sa už vyše 20 rokov snaží poukazovať na korupciu a zneužívanie moci. Autori prezradia, ako skutočne prebiehalo ich stretnutie s Ficom, ako pozerali futbal s Dzurindom a jedli párky s Kaliňákom. Priznajú si aj zlyhania a konflikty, ale aj komplikované vzťahy s inými neziskovkami či médiami.

Zistíte, ako vychádzajú s politikmi a aký vplyv na ich prácu má George Soros. Dočítate sa o kauze Predsedníctva so Zuzanou Hlávkovou, alebo čo pomohlo odkryť schránkové firmy za Váhostavom.

Kniha prináša nielen zaujímavý príbeh, ale chce aj inšpirovať nových protikorupčných aktivistov, presvedčiť a motivovať rezignovaných a informovať dezinformovaných.



Autormi kníh sú:

Gabriel Šípoš – od r. 2009 je riaditeľom Transparency. Organizáciu opúšťa v marci 2021.

Ľuboš Kostelanský – Po 15-ročnej praxi v Trenčianskych novinách, denníkoch Pravda a HN a v TASR sa od r. 2018 v Transparency venuje samospráve, justícii ako aj investigatívnej činnosti.

Michal Piško – Po 11 rokoch v Denníku SME pôsobí r. od 2015 v Transparency, kde sa venuje samospráve a štátnym firmám, rebríčkom transparentnosti, ako aj výskumu o korupcii. Od 1. Apríla 2021 sa stáva novým riaditeľom organizácie.
Čítať viac

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

2 hodnotenia

2
0
0
0
0

Ako sa páčila e-kniha vám?

Recenzie čitateľov


„Ani ty nejkrásnejší diamanty nemusí být úplně dokonalé. Na chybách není nic špatného. Dělají z nás lidi. “