Norbit - Brian Robbins, Paramount, 2009

15,47 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Naši škriatkovia odporúčajú

Taylor Swift: The Tortured Poets Department

Viac o titule

Čítať viac

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,2 / 5

5 hodnotení

3
1
0
1
0

Ako sa páčil film vám?

Recenzie čitateľov

Maria Lea
Neoverený nákup
24.4.2009
Norbit
Zial, mne, ani mojmu snubencovi sa tento film velmi nepacil, trailer slubne nahovaral, ze popukame od smiechu , ale... film mal len par smiesnych scen... Murphy ma aj lepsie filmy... Čítať viac
Tatiana
Overený zákazník
28.11.2008
Názor diváka
Tento príspevok prezrádza dôležité momenty deja, preto je skrytý, aby sme Vám nepokazili pôžitok z čítania.
Musím uznať,že v tomto filme je Eddie Murphy úžasný. Hraje tu nielen Norbita,ale aj jeho ženu a tiež starého, šedivého majiteľa sirotinca,kde vyrastal. Keby som si to neoverila v titulkoch filmu,tak tomu neuverím. Tento film som videla v originálnom znení,a veľmi sa mi páčil. Murphy ako Norbitova žena bol fenomenálny, rozprával tak rýchlo,že som si ten film musela často pretáčať dozadu. Aj keď som sa spočiatku tohto filmu obávala,po predošlom sklamaní z filmov o zamilovanom profesorovi, kde grganie a vypúšťanie vetrov bolo niečo "veľmi zábavné", bola som milo prekvapená.
V tomto prípade sa trochu obávam dabingu, či už slovenského alebo českého, ktorý niekedy filmu len pohorší. V každom prípade tento film odporúčam ako oddychovku po stresujúcom dni.
Čítať viac

„Sú rôzne druhy odvahy. Poznám ľudí, čo sa smelo vrhnú medzi rinčiace meče, ale vystavte ich spleti mocenských intríg a vezmú nohy na plecia. A naopak.“

Diabol v zrkadle - Juraj Červenák, 2016
Diabol v zrkadle
Juraj Červenák