Ionizovaná voda - Telesforas Laucevičius, Martin Baliga, ERB studio, 2013

7,30 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Ionizovaná voda - Telesforas Laucevičius, Martin Baliga, ERB studio, 2013
Ionizovaná voda - Telesforas Laucevičius, Martin Baliga, ERB studio, 2013

Ionizovaná voda

Zdravie na dosah ruky

Na slovenský knižný trh prichádza kniha, ktorá má sprístupniť a objasniť výnimočné účinky ionizovanej vody pre udržanie zdravia človeka. Odkyslenie organizmu znamená prvý krok k... Čítať viac

Vydavateľstvo
ERB studio, 2013
Počet strán
100

Na slovenský knižný trh prichádza kniha, ktorá má sprístupniť a objasniť výnimočné účinky ionizovanej vody pre udržanie zdravia človeka. Odkyslenie organizmu znamená prvý krok k dlhodobému úspechu, a preto mnohí slovenskí lekári a liečitelia odporúčajú... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina

7,30 €

Na sklade 1 ks
Posielame ihneď

Dostupné v 6 knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Bohyne a prízraky - Juraj Červenák, Artis Omnis, 2024
Ionizovaná voda - Telesforas Laucevičius, Martin Baliga, ERB studio, 2013
7,30 €

Viac o knihe

1. vydanie populárno-náučnej knihy dvoch spoluautorov Telesforasa Laucevičiusa a Martina Baligu s názvom Ionizovaná voda – zdravie na dosah ruky.
Na slovenský knižný trh prichádza kniha, ktorá má sprístupniť a objasniť výnimočné účinky ionizovanej vody pre udržanie zdravia človeka. Odkyslenie organizmu znamená prvý krok k dlhodobému úspechu, a preto mnohí slovenskí lekári a liečitelia odporúčajú uprednostniť pri stravovaní zásadité potraviny. My Vám ponúkame tento zdravý životný štýl obohatiť aj o pitie zásaditej (ionizovanej) vody.Doba trvanlivosti potravinárskych výrobkov je stále dlhšia a dlhšia, a dĺžka ľudského života sa skracuje. Lekárne majú v ponuke stále viac a viac liekov, ale počet zdravých ľudí klesá. Diagnostické metódy sú stále zložitejšie a inovatívne, ale choroby sú stále viac a viac univerzálne a nebezpečné... Logická otázka: prečo? Čo robíme zle? Prečo ochorieme a starneme?

Odpovede nájdete v tejto knihe. Neponáhľajte sa do lekárne vždy, keď je vám zle! Existuje lepší a oveľa efektívnejší spôsob, ako obnoviť zdravie a harmóniu tela i duše. „Mŕtva“ a „živá“ voda sú nápravným prostriedkom proti viac ako 70-im ochoreniam!
Čítať viac
Počet strán
100
Väzba
pevná väzba
Rozmer
148×210 mm
Hmotnosť
186 g
ISBN
9788097040031
Rok vydania
2013
Naše katalógové číslo
148806
Štýl
zdravé
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
ERB studio
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

1 hodnotenie

1
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Andrei
Neoverený nákup
6.6.2015
Nezmysli
Ak celá kniha pracuje s nezmyslami uvedenými v anotácií (dĺžka ľudského života sa skracuje, choroby sú stále viac a viac univerzálne a nebezpečné) ako s faktami, je jej kúpa a čítanie stratou času. Pokiaľ sa práve nechcete zaoberať skúmaním postavenia pavied v spoločnosti (čo je však sociologicko - filozofický a nie prioritne prírodovedecký problém)
Čítať viac

„Byla však pravda, že tehdy poprvé pochopil, že lidé, kterým se naučil důveřovat, by ho stejně mohli někdy zradit, a že je to sice zklamání, ale zároveň je to nevyhnutelné a že život ho bude pohánět pravidelným tempem vpřed, protože za každého, kdo ho nějakým způsobem zklame, se najde přinejmenším jedna osoba, která to nikdy neudělá.“

Malý život - Hanya Yanagihara, 2017
Malý život
Hanya Yanagihara