Nový Dominik Dán v predpredaji! Podajte prst novej dánovke.
Čitateľský klub Martinus - Stôl pre dvoch, Amor Towles, Tatran, 2025
Kávy a čaje: Marcipán v tmavej a mliečnej čokoláde, (Cafepoint)

6,49 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

Naši škriatkovia odporúčajú

Nový Horst. Román s Williamom Wistingom. Kniha Keď opadne voda, J?rn Lier Horst. Vydavateľstvo Premedia, 2025. Zistiť viac.
Kávy a čaje: Marcipán v tmavej a mliečnej čokoláde, (Cafepoint)
6,49 €
Vypredané
Ach, mrzí nás to, z tohto produktu sa už predali všetky kusy a nemáme ho na sklade my ani distribútor :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.

Viac o produkte

Lahodné marcipánové guľôčky máčané v kvalitnej mliečnej a tmavej čokoláde. Sú výborné samotné alebo ako sladkosť ku Vašej obľúbenej kávičke, vďaka čomu objavíte nový rozmer pôžitku. Znamenité spojenie chutí, ktorému nemožno odolať!
Čokoláda je vyrobená z prémiového kakaa s označením Fino de Aroma. Jedná sa o kakaovú hmotu pozostávajúcu z odrôd kakaovníka Criollo a Trinitario, ktoré sa pestujú najmä v Ekvádore, Kolumbii, Venezuele či Peru. Vyznačuje sa príjemnou ovocno-kvetinovou arómou obohatenou o náznaky orechového sladu.
Marcipán sa vyrába z mletých sladkých mandlí a cukru, pričom má široké využitie v cukrárstve. Jedná sa o hmotu, ktorú možno tvarovať na rôzne spôsoby. Všeobecne platí, že čím viac mandlí obsahuje, tým sa pokladá za kvalitnejší. Marcipán pôvodne pochádza z Orientu, odkiaľ sa postupne rozšíril do Európy a Ameriky. Zvyčajne sa ním zdobia torty.

Hmotnosť balenia: 180 g. Vyrobené na Slovensku.

Zloženie: marcipán (46%; cukor, mandle, glukózový sirup, pitná voda, sirup z invertného cukru), mliečna čokoláda (26%; cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, kakaová hmota, rastlinné tuky, sušená srvátka, emulgátory: slnečnicový lecitín a polyglycerylpolyricinoleát, aróma: prírodná vanilka), horká čokoláda (26%; cukor, kakaová hmota, kakaové maslo, rastlinné tuky, emulgátory: slnečnicový lecitín a polyglycerylpolyricinoleát, aróma: prírodná vanilka), leštiaca zmes (tapiokový škrob, cukor, leštiaca látka: šelak), kokosový olej, kyselina citrónová, konzervant: kyselina sorbová. Obsah kakaovej sušiny: min. 25% v mliečnej čokoláde a min. 38% v horkej čokoláde. Výrobok môže obsahovať stopy lepku, sóje a rôznych druhov orechov.

Výživové údaje produktu Cafepoint Marcipán v tmavej a mliečnej čokoláde na 100g:
Energia: 2121 kJ / 507 kcal
Tuky: 25 g - z toho NMK*: 11 g
Sacharidy: 63 g - z toho cukry: 61 g
Vláknina: 3,5 g
Bielkoviny: 5,7 g
Soľ: 0,04 g

* nasýtené mastné kyseliny

Čokoládové dražé od Cafepointu sa najviac hodí vtedy, keď Vás prepadne chuť na sladké alebo si chcete len tak pomaškrtiť. Okrem toho vie byť hodnotným darčekom či chrumkavým pohostením pre Vašich najbližších a rovnako tiež dokáže spríjemniť chvíle pri voňavej kávičke alebo čaji. Či už orechy, kakaové bôby alebo kávové zrná máčané v rôznych druhoch čokolády, každý si príde na svoje.
Naše katalógové číslo
163220
Hmotnosť
180
Celková hmotnosť
255 g
Rozmer
75×125 mm
Balenie
krabička
Katalógové číslo výrobcu
604044
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu alebo škodlivý obsah

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5
2
0
0
0
0

Ako sa páčil produkt vám?

Každý deň bol niečím zvláštny. Napríklad som robil všetko, čo ma bavilo, a prial som si, aby to nikdy neskončilo. A potom som si uvedomil, že neskôr môžem robiť niečo iné, rovnako zábavné, a že sa na to môžem rovnako tešiť.