Získajte 7 € na knihy! Nakúpte ešte dnes.

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

Nedeľný obed

Martin Novák (40) je vášnivý šéfkuchár s dlhoročnými skúsenosťami a hlbokým vzťahom ku gastronómii. Jeho cesta začala na hotelovej akadémii v Bratislave, kde objavil svoje... Čítať viac

Vydavateľstvo
B Production, 2025
Počet strán
200

Martin Novák (40) je vášnivý šéfkuchár s dlhoročnými skúsenosťami a hlbokým vzťahom ku gastronómii. Jeho cesta začala na hotelovej akadémii v Bratislave, kde objavil svoje nadšenie pre varenie. Od roku 2004 pracoval v mnohých renomovaných... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina
Cena: 23,00 €
Na sklade > 5 ks
Posielame ihneď
Táto kniha sa môže na cestu ku vám vybrať prakticky okamžite! Ak si ju objednáte do 13:00 v pracovný deň, odošleme vám ju ešte dnes, inak najneskôr nasledujúci pracovný deň.

Dostupné v jednej knižnici. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Tisíc Páleníc po roku pokračuje, Boris Filan. Kniha Tisíc Páleníc 2. Vydavateľstvo Slovart, 2025. Zistiť viac
Kniha: Nedeľný obed (Martin Novák). B Production, 2025
23,00 €
Na sklade > 5 ks
Posielame ihneď
Táto kniha sa môže na cestu ku vám vybrať prakticky okamžite! Ak si ju objednáte do 13:00 v pracovný deň, odošleme vám ju ešte dnes, inak najneskôr nasledujúci pracovný deň.
Martin Novák (40) je vášnivý šéfkuchár s dlhoročnými skúsenosťami a hlbokým vzťahom ku gastronómii. Jeho cesta začala na hotelovej akadémii v Bratislave, kde objavil svoje nadšenie pre varenie. Od roku 2004 pracoval v mnohých renomovaných reštauráciách, kde zdokonaľoval a rozvíjal svoje kulinárske schopnosti. Počas svojho pôsobenia v gastronómii absolvoval aj niekoľko workshopov s michelinovskými šéfkuchármi a získal množstvo prestížnych ocenení. Za sebou má niekoľko nezabudnuteľných momentov vrátane varenia pre členov holandskej a britskej kráľovskej rodiny. Na Slovensku sa stal známym a obľúbeným vďaka televíznej šou, v ktorej inšpiruje kuchárov.
Martinovou najväčšou inšpiráciou a oporou sú však jeho manželka a dve deti, s ktorými zdieľa nielen svoj čas, ale aj lásku k jedlu a vareniu, čím si spolu vytvárajú nezabudnuteľné rodinné chvíle okolo stola.

Jeho filozofia varenia sa zakladá na štyroch pilieroch: čerstvosti, lokálnych surovinách, hravosti a fantázii. Verí, že jedlo by malo byť nielen chutné, ale malo by byť najmä zážitkom, ktorý poteší všetky zmysly.

Vo svojej prvej kuchárskej knihe sa s vami podelí o obľúbené nedeľné recepty a pridá aj mnoho tipov a postupov, ktoré v kuchyni používajú profesionáli.
Naše katalógové číslo
3299245
Originálny názov
Nedeľný obed
Počet strán
200
Väzba
pevná väzba
Rozmer
220×270 mm
Hmotnosť
982 g
ISBN
9788089662654
Rok vydania
2025
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Slovensko
Vydavateľstvo
B Production
Pre koho
pre gazdinky, pre gurmánov
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu alebo škodlivý obsah

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5
3
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Nikdy sa nezavďačíš každému. Nemôžeš celý život lietať od jedného k druhému a robiť to, čo sa na tebe páči ostatným. A zakaždým sa vzdať toho, čo chceš ty sama.
Kniha: Časodejovia: Srdce času (Natalja Ščerba), 2017
Časodejovia: Srdce času
  • Natalja Ščerba