STABILO BOSS ORIGINAL Púzdro Bullet Journal, STABILO, 2018

7,80 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
STABILO BOSS ORIGINAL Púzdro Bullet Journal, STABILO, 2018
STABILO BOSS ORIGINAL Púzdro Bullet Journal, STABILO, 2018

STABILO BOSS ORIGINAL Púzdro Bullet Journal

6 ks

    Jednoduchý zápisník si môžete s trochou kreativity premeniť na dobre organizovaný diár podľa svojich potrieb a môžete ho použiť na sledovanie minulých udalostí, organizáciu... Čítať viac

    Séria
    STABILO Bullet Journal
    Výrobca
    STABILO, 2018

    Jednoduchý zápisník si môžete s trochou kreativity premeniť na dobre organizovaný diár podľa svojich potrieb a môžete ho použiť na sledovanie minulých udalostí, organizáciu vášho dňa a plánovanie budúcnosti... Čítať viac

    Vypredané

    Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude produkt dostupný.

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Nauč sa čítať v ľuďoch ako v knihách - Patrick King, Grada, 2024

    Viac o produkte

    STABILO BOSS ORIGINAL Pastel má, na rozdiel od našich ďalších zvýrazňovačov, jemné pastelové odtiene. Vyberte si farbu, ktorá vyhovuje vašej nálade.

    Musí byť text označený vždy neónovou farbou? Nie! Pre tých, ktorí chcú ukázať, že rozumia módnym trendom a majú radi jemné farby, je tu STABILO BOSS ORIGINAL Pastel v 6 nových pastelových odtieňoch. Aj názvy týchto pastelových odtieňov evokujú jemnosť a uvoľnenosť. Zaručene úspešná novinka klasiky, ktorá oslávila 40 rokov. Perfektný do školy, do práce aj na doma. Vydrží až 4 hodiny bez vrchnáčika a nevyschne.

    Jednoduchý zápisník si môžete s trochou kreativity premeniť na dobre organizovaný diár podľa svojich potrieb a môžete ho použiť na sledovanie minulých udalostí, organizáciu vášho dňa a plánovanie budúcnosti. Je iba na vás, ako bude váš Bullet Journal vyzerať! S konceptom Bullet Journal prišiel designér Ryder Caroll z New Yourku, aby systematicky a zároveň kreatívne usporiadal obsah, štruktúru a podobu vecí, ktoré potrebujeme plánovať.

    Pre zobrazenie tohto obsahu potrebujeme sušienky.
    Povoliť cookies a zobraziť

    Toto video so známym umelcom z Zurichu (Švajčiarsko) Stefanom Kunzom, ukazuje základné informácie o tom, ako si vlastný Bullet Journal® (BuJo®) navrhnúť. Je ťažké mať prehľad vo všetkých poznámkach, zoznamoch úloh, nákupných zoznamoch a online kalendároch. A to je presne dôvod, prečo vyskúšať Bullet Journal®! Náš video tutoriál vám poskytne základné informácie o Bullet Journalingu: "Ako začať" a tiež vám poskytne veľa ďalších kreatívnych nápadov. Skúste to so STABILO! Bavte sa pri sledovaní a vytváraní si vlastného BuJo®!
    Čítať viac
    Väzba
    krabička
    Rozmer
    162×105 mm
    ISBN
    17/70-6
    Rok vydania
    2018
    Naše katalógové číslo
    304966
    Kategorizácia

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Hodnotenia

    Ako sa páčil produkt vám?

    „Život pozostáva z malých rozhodnutí, ktoré robíme, z jednotlivých momentov, ktoré majú moc všetko zmeniť.“

    Kniha stratených mien - Kristin Harmel, 2021
    Kniha stratených mien
    Kristin Harmel