Messi verzus Ronaldo - Joshua Clegg, Jonathan Robinson, Ikar, 2024

18,96 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Messi verzus Ronaldo

Viac ako pätnásť rokov platilo, že takmer každý rozhovor o futbale sa po chvíľke zvrtol na dvoch hráčov ? Lionela Messiho a Cristiana Ronalda... Čítať viac

Vydavateľstvo
Ikar, 2024
344 strán
5-6 hodín čítania

Viac ako pätnásť rokov platilo, že takmer každý rozhovor o futbale sa po chvíľke zvrtol na dvoch hráčov ? Lionela Messiho a Cristiana Ronalda... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina

18,96 €

Vydavateľom odporúčaná cena: 19,90 €
Pripravujeme,
vychádza 28. 5. 2024

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Naši škriatkovia odporúčajú

Anjel smrti - Robert Bryndza, Cosmopolis, 2024

Viac o knihe

Jedna rivalita, dve legendy a éra, ktorá zmenila futbal

Viac ako pätnásť rokov platilo, že takmer každý rozhovor o futbale sa po chvíľke zvrtol na dvoch hráčov ? Lionela Messiho a Cristiana Ronalda. Boli to nepochybne najväčšie futbalové hviezdy svojej generácie, ale ich herný štýl či osobné postoje sa od seba zásadne odlišovali. Pre milióny ľudí na celom svete nie je preto odpoveď na otázku „Messi alebo Ronaldo?“ len krčmovým sporom, ale prihlásením sa k istým hodnotám.
Rivalita medzi týmito dvoma hráčmi nielenže navždy zmenila samotný futbal, ale aj obchodný model jeho fungovania. Z bežného súperenia sa razom stal mnohomiliardový biznis. O osude oboch hráčov sa nerozhodovalo len na ihrisku, ale aj v šatniach, v zasadačkách, ba aj na sociálnych sieťach, ktoré zásadným spôsobom vložili moc do rúk športových celebrít. Túžba vyťažiť z ich mien miliardy dolárov priťahovala tie najslávnejšie európske kluby ? medzi nimi Barcelonu, Real Madrid a Manchester United ? a napokon ich takmer priviedla na mizinu.
Kniha Messi verzus Ronaldo dokumentuje spôsob, akým obaja hráči ovplyvnili futbal, a umožňuje nám tak pochopiť minulosť, prítomnosť a budúcnosť tohto svetového športu.
Čítať viac
Originálny názov
Messi vs. Ronaldo
Počet strán
344
Väzba
pevná väzba
ISBN
9788055193502
Rok vydania
2024
Naše katalógové číslo
2387135
Vydanie
1
Jazyk
slovenčina
Preklad
Vydavateľstvo
Ikar
Pre koho
pre mužov, pre chlapcov
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

Vydavateľstvo Ikar

Čítať viac

„Jeden válečník. Jedna mysl. Jedno poslání.“

Cestou vlka - David Gemmell, 2005
Cestou vlka
David Gemmell