Zákonník práce a Cestovné náhrady 2024, DonauMedia, 2024

6,89 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Zákonník práce a Cestovné náhrady 2024, DonauMedia, 2024
Zákonník práce a Cestovné náhrady 2024, DonauMedia, 2024

Zákonník práce a Cestovné náhrady 2024

Úplné znenia platné v roku 2024

    Interaktívny komplet tlačenej publikácie so slovenskou pracovnou legislatívou, e-booku, celoročného aktualizačného servisu a servisnej webovej stránky. Nové vydanie tradičnej... Čítať viac

    Vydavateľstvo
    DonauMedia, 2024
    Počet strán
    64

    Interaktívny komplet tlačenej publikácie so slovenskou pracovnou legislatívou, e-booku, celoročného aktualizačného servisu a servisnej webovej stránky. Nové vydanie tradičnej príručky pre profesionálnych používateľov... Čítať viac

    • Brožovaná väzba
    • Slovenčina
    Vypredané

    Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Dievča v orlích pazúroch - Karin Smirnoff, Ikar, 2024

    Viac o knihe

    Interaktívny komplet tlačenej publikácie so slovenskou pracovnou legislatívou, e-booku, celoročného aktualizačného servisu a servisnej webovej stránky. Nové vydanie tradičnej príručky pre profesionálnych používateľov – jednej z najrozšírenejších na trhu v novom vyhotovení. Extra široký formát, kvalitný biely papier, prehľadná úprava, orientačné prvky pre jednoduchú prácu s textom, zvýraznenie noviel, servisná webová stránka s najnovšími informáciami a možnosťou preberania textov zákonov, novel a aktualít. Na servisnej stránke zadarmo aj ďalšie zákony z oblasti pracovného, mzdového a daňového práva. Právny stav k 1. januáru 2024.

    Prostredníctvom QR kódu na obálke si budete môcť objednať bezplatnú celoročnú aktualizáciu a bezplatné e-booky. Všetky e-booky vo formáte pdf majú zhodnú grafickú úpravu s tlačenými verziami a sú prispôsobené na tlač v domácich a kancelárskych tlačiarňach.

    Aktualizačný servis na stránke Zakony365.sk – preberanie jednotlivých vydaní servisu, e-bookov, úplných znení zákonov a pod.
    Čítať viac

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Hodnotenia

    Ako sa páčila kniha vám?

    „Na jeho očiach je niečo zvláštne - dokážete sa do nich zamotať ako do pavučiny.“

    Road trip - Beth O'Leary, 2022
    Road trip
    Beth O'Leary