Štatistika v SASe, SAS v štatistike
E-kniha

Cieľom predkladanej publikácie je poskytnúť návody na výpočty základných štatistických metód, počnúc importom databázy cez základné popisné charakteristiky, štatistickú indukciu... Čítať viac

Vydavateľstvo
Renáta Benda Prokeinová
Počet strán
214

Cieľom predkladanej publikácie je poskytnúť návody na výpočty základných štatistických metód, počnúc importom databázy cez základné popisné charakteristiky, štatistickú indukciu až po ANOVU a regresiu, či zhlukovú analýzu... Čítať viac

  • PDF
  • Slovenčina

11,00 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Štatistika v SASe, SAS v štatistike - Renáta Prokeinová, Renáta Benda Prokeinová
E-kniha
11,00 €

Viac o e-knihe

Cieľom predkladanej publikácie je poskytnúť návody na výpočty základných štatistických metód, počnúc importom databázy cez základné popisné charakteristiky, štatistickú indukciu až po ANOVU a regresiu, či zhlukovú analýzu.

Kapitoly tvoria samostatné celky rozdelené podľa štruktúry v softvéri. Každá kapitola má rovnakú štruktúru: krátky popis úlohy v softvéri, stručná definícia metódy, postup a vysvetlenie jedntlivých položiek pri výpočte a následné úlohy s riešením a interpretáciami.
Čítať viac
Počet strán
214
Naše katalógové číslo
296146
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
Renáta Benda Prokeinová
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila e-kniha vám?

„Ak sa sústredíte na pozitívne veci, začnete v sebe rozvíjať pozitívne emócie.“