Zrádná touha - Danielle Lori, Red, 2023

18,06 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Zrádná touha - Danielle Lori, Red, 2023
Zrádná touha - Danielle Lori, Red, 2023

Zrádná touha

Mila vždycky dělala jen to, co se od ní očekávalo. Oblékala se do společenských šatů, randila s dokonalými vysokoškoláky, a hlavně se na nic neptala. Nepokládala otázky ohledně... Čítať viac

4,8 25 hodnotení
3. diel série
Made (CZ)
Vydavateľstvo
Red, 2023
472 strán
7-8 hodín čítania

Mila vždycky dělala jen to, co se od ní očekávalo. Oblékala se do společenských šatů, randila s dokonalými vysokoškoláky, a hlavně se na nic neptala. Nepokládala otázky ohledně časté nepřítomnosti svého otce, ani ohledně jeho... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Čeština

18,06 €

Na sklade > 5 ks
Posielame ihneď

Naši škriatkovia odporúčajú

Dievča v orlích pazúroch - Karin Smirnoff, Ikar, 2024
Zrádná touha - Danielle Lori, Red, 2023
18,06 €

Viac o knihe

Mila vždycky dělala jen to, co se od ní očekávalo. Oblékala se do společenských šatů, randila s dokonalými vysokoškoláky, a hlavně se na nic neptala. Nepokládala otázky ohledně časté nepřítomnosti svého otce, ani ohledně jeho odmítavého postoje k tomu, aby navštívila svou rodnou zem – Rusko.

Jenže všechna ta pravidla a nezodpovězené otázky ji natolik svazují, že se nakonec rozhodne udělat to, co si celý život přála.

Nasedne do letadla do Moskvy.

Nemá však ani tušení, že se přitom zamiluje do jistého muže. Muže s nevysvětlitelným jměním, tetováním na prstech a očima skrývajícíma mnohá tajemství. Příliš brzy se jeho jemné doteky změní v pevný stisk kolem krku tlumící její křik.

Pomsta nejlépe chutná za studena a není nic studenějšího než ruská zima. Mila díky tomu přijde na jediný způsob, jak přežít. Musí se pokusit o nemožné, a to rozmrazit srdce svého věznitele.
Čítať viac
Originálny názov
The Darkest Temptation
Počet strán
472
Väzba
pevná väzba
Rozmer
130×200 mm
Hmotnosť
582 g
ISBN
9788027722228
Rok vydania
2023
Naše katalógové číslo
2220559
Štýl
napínavý
Jazyk
čeština
Pôvod
Spojené štáty
3. diel série
Made (CZ)
Vydavateľstvo
Red
Pre koho
new adult, pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,8 / 5

25 hodnotení

21
2
2
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

pred piatimi dňami
Skvelá kniha. Dej tam dokonale spracovaný že som v ňom bola s nimi od začiatku do konca. Obe hlavné postavy sa mi veľmi páčili a vedľajšie na tom neboli o nič horšie. Chémiu som cítila hneď po prvom stretnutí q bolo ju cítiť počas celej knihy. Určite jedna z kníh ku ktorej sa rada opäť vrátim. Čítať viac
Patrícia
Neoverený nákup
15.4.2024
SKVELA
Opäť a znova skvelá kniha od Danielle Lori. Každú jednu som hltala. Výborná autorka a jej knihy sú top. Chcela by som sa spýtať neviete niekto náhodou kedy bude preložená 4. a teda posledná časť tejto série MADE ? Čítať viac
9

Vždy čítam knižky , ktoré ma zaujmú popisom , či názvom. Preferujem vybraných autorov , ktorých mam overených a zatiaľ ma nesklamali. Ale keď ma zaujme kniha a popis, tak sa nebránim zmene a prečítam si knihu.

Darina Deáková
Overený zákazník
28.3.2024
Paráda
Parádna kniha.
Skvelá autorka, ktorá zatiaľ nesklamala a priniesla nový úžasný príbeh, ktorý sa čítal sám a udržiaval mňa očakávaní čo bude ďalej.
Prvá kniha série bola úžasná, druhá ma menej bavila, ale bola skvelá , ale táto rovnaká paráda ako prvý diel.
Páčil sa mi príbeh, dej, prostredie a ja som sa dobre aj pobavila pri niektorých pasážiach.
Hlavný hrdina temný a o to viac sa mi páčil. S hlavnou hrdinkou som chvíľu mala problém s jej naivitou a prílišnou milotou, ale zvykne si človek.
Všeobecne sa mi príbeh neskutočne páčil a teším sa na ďalšie diela tejto autorky.
Čítať viac
4

Knižné tipy a prostý názor jednej knihomoľky, ktorá čítaním uniká z vyčerpávajúcej reality dospeláka. IG: @girlwiththebooks

girlwiththebooks _
Overený zákazník
29.1.2024
“Bible mě píchala do zad. Napadlo mě, že na světě neexistovalo jasnější znamení, že se má člověk zříct hříchu, než když vás Písmo svaté bodalo do páteře.”

Dve slová. Dark romance. Surová, nezvyčajná a jednoducho úžasná.

Mila je uväznená v zlatej klietke v Miami, ale jej korene siahajú do Moskvy. Jedného dňa si povie dosť a pokúsi sa odhaliť, kto je. Šialená, divoká a neskrotná bohyňa, čo sa za žiadnu cenu nenechá zahnať do kúta.
Ronan - väzniteľ, ničomník, vypočítavý bastard a Ďjavol v jednom. Bol tak hrozný a zároveň tak skvelý, že sa ho nedalo nemilovať.

Chémia medzi postavami - jedným slovom wau. Ona mu neváhala rozbiť vázu o hlavu a on ju v ten istý moment neváhal.. No povedzme, že sa jej poddal tak zvláštnym, zvráteným spôsobom, že mi huba spadla až k zemi. Tí dvaja sa proste nejakým nevídaným zázrakom prebojovali k láske. Doslova. Ničili jeden druhého, až bez tej bolesti nedokázali dýchať. Pretože cez všetko zlé v sebe prebudili to dobré.
Démon v čiernej s anjelom v žltej tak spoločne vytvorili pestrofarebnú paletu emócii a zvratov.

Zvyšné postavy. Igor (Albert), malá Kat, Ivan, Kristian, každý bol iný a svojou podstatou tak neprehliadnuteľný. Akoby som ich poznala a žila s nimi.

Prostredie ruskej mafie bolo opísané uveriteľne a nič z ich skutkov nebolo prikrášlené. Autorka sa rozhodne nebála surových scén a ja som jej za to vďačná. Keď mám čítať o temnote, chcem aby ma pohltila. A tá z jej pera si ma úplne podmanila.

Táto kniha je iná, preto nečakajte ruže, sviečky a šťastný koniec s rytierom v žiarivom brnení, ale zbrane, ponuré činy a ničotu. Vy to svinstvo však nevnímate tak, ako by ste mali, pretože ste hneď na začiatku narazili na taký ten hlas, za ktorým by sa každé dievča vrhlo do neznáma.

Zrádná touha je pre mňa skvost, pretože väčšina Dark romance sa na Dark romance len hrá. A Zrádná touha vyčnieva ako Sírius medzi ostatnými hviezdami.
Poprosím viac takých kníh.
Čítať viac
Zuzana Vraždová
Overený nákup
6.12.2023
Veľmi som sa tešila na ďalší diel tejto série. Autorka píše veľmi návykovo. Človek, keď začne nevie prestať. A musím povedať, že kniha bola rovnako úžasná ako predchádzajúce. Hlavný hrdina nie je žiadne zlatíčko, ale úplne si ma získal. Mila bola pre mňa zo začiatku trochu problém, ale časom som si ju obľúbila. K tejto knihe sa určite ešte vrátim. Čítať viac
Michala Baránková
Overený zákazník
3.12.2023
Milu už nebaví žiť v nevedomí, a preto uteká za svojím otcom do Ruska, aby zistila čo sa mu stalo a taktiež, aby vedela, čo je s jej matkou. Hneď však vstúpila do problémov a spoznala Ronana, ktorý sa zdal byť dokonalým mužom. Až neskoro zistila, že to tak vôbec nie je.

S prvou časťou knihy som mala veľké problémy a chytala som sa za hlavu. Mila bola až chorobne naivná, že mi z toho bolo zle. To, ako sa správala, s kým niekam išla, bolo také hlúpe, až mi to vniklo myšlienku, či vôbec existuje taký sprostý a ľahkomyselný človek. Jednoducho katastrofa a keď sa jej konečne Ronan ukázal v pravom svetle, povedala som si "Tak ti treba"!
Chvíľu mi trvalo, kým som si ich oboch zamilovala, ale keď už k tomu prišlo, hltala som stranu za stranou. Mila vytriezvela z naivnosti, bojovala o seba aj s Ronanom a páni, to boli skvelé momenty. To, ako mu vrazila, alebo mu ublížila, boli najlepšie časti a smiala som sa ako blázon, lebo to bolo jednoducho úžasné. Už to nebolo to zraniteľné dievčatko a robila všetko, aby sa ochránila. Neochránila však svoje srdce.
Ronan typický a nemilosrdný chlap. To, ako sa k nej správal bolo nemiestne a zlé, ale cítila som tam tú malú iskričku, ktorá si ma postupne získavala až explodovala. Takýto typ chlapa je neskutočne nebezpečný, ale presne taký sa mi páči. Bol jednoducho úžasný, a neskôr ako sa k nej správal, no skvelé. Dokonca som medzi nimi nepostrehla ani vekový rozdiel. Bol tam, ale akosi mi to absolútne neprekážalo.
Objavili sa tu aj Christian a Gianna, aj keď len trochu, tie strany som si užila a pripomenuli mi ako ich zbožňujem.

Skvelá tretia časť, neľutujem vôbec nič, až na ten začiatok. Užila som si úplne všetko, až ma mrzelo, že to skončilo.
Dúfam, že bude autorka v takýchto knihách pokračovať, pretože sú to knihy, ktoré sa oplatia čítať.
Čítať viac
25.11.2023
Danielle Lori:Zradná touha.
Na zaciatku chcel pomstu.
Potom jej telo.
A nakoniec aj jej oddanost a lasku.
Ronan(ďjavol) sa narodil do nehostinneho sveta,zlej matke.S bratom Kristianom sa prebijal,ako vedel,az dosiahol vysneneho bodu,kedy Moskva patrila jemu.Za sebou zanechaval strach,krv a plac.
Ale pomsta,ktora mu mesiace nedavala spavat,ho zrazu zlozila na kolena.
"Iskri sa rodia z vasne,dokonca aj tie,ktore Vas nakoniec znicia".
Unesol 20 rocnu panenskú dceru konkurenta Abrama.Tá mu v zajati z neosobneho a chladneho domu vytvorila raj.Dodala humor,smiech a nadhlad:-)Svojou nezistnostou si ziskala uplne vsetkych.Zeny v domacnosti,chlapov ochrankarov,aj nedovercivych psov na ochranu pozemku.
A jemu dala este nieco viac..Svoje najcennejsie..
A aby toho nebolo malo v jej jasne zltej,vegánakej a laskavej povahe,mu zachranila zivot!!
Jemu,unoscovi.Nechapal,ze sa najde jeden zivý cloviecik,ktory aj potom vsetkom dokaze byt nesobecký,zivotzachranajuci a tak neoblomný voci svojim zivotnym zasadam.
Mila totiz nemala rada pravé kozuchy,diamanty,hodváb,jedla len veganske jedla,zachranovala zvierata.Vazne,jasná Matka Tereza:-)
Co dodat,jedna vyborná,strhujuca,mafianska nakladacka pre nase oci a dušu.Na jednej strane hrozné zlo a nenavist,na druhej dokonale ziariva zena vytvorena len prenho,ktora ho urobí lepsím.zmeni jeho postoje,nauci ho sa smiat a to najhlavnejsie,,,milovat:-)Dakujem.Bravúrne!!!
Čítať viac
Ivana Makoova
Overený nákup
14.11.2023
Úžasná romanca. Každá kniha tejto autorky je neskutočne nákazlivá. Ku autorke som sa dostala náhodou. Prečítala som každú jednu jej knihu. A už teraz sa teším na ďalšie. Nie sú to len bezduché, prázdne príbehy. Sú to príbehy, ktoré Vás vtiahnu do deja a ešte dlho ostanú vo Vašich myšlienkach. Čítať viac

„Namaľoval si nejakého hrozne čierneho čerta na stenu a uteká pred ním. No dobre. Ľudia sa všelijako bláznia. Či ja nevyvádzam sprostosti? Ono maľovaný čert sa trochu ošúcha, a vtedy hneď sa uvidí, že nie je ozajstný.“

Zobrané spisy zväzok II - Jozef Cíger Hronský, 2005
Zobrané spisy zväzok II
Jozef Cíger Hronský