Diár 2024: Život s chuťou - Monika Skalová, Postoj Media, 2023

11,90 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Diár 2024: Život s chuťou - Monika Skalová, Postoj Media, 2023
Diár 2024: Život s chuťou - Monika Skalová, Postoj Media, 2023

Diár 2024: Život s chuťou

12 saleziánskych inšpirácií

Objavte bohatstvo saleziánskej spirituality vďaka diáru Život s chuťou. Ten prináša hlboké zamyslenia nad Božím slovom, ale aj kratšie či dlhšie svedectvá o tom, čo náš život... Čítať viac

Vydavateľstvo
Postoj Media, 2023
Počet strán
224

Objavte bohatstvo saleziánskej spirituality vďaka diáru Život s chuťou. Ten prináša hlboké zamyslenia nad Božím slovom, ale aj kratšie či dlhšie svedectvá o tom, čo náš život napĺňa a z bežných vecí robí nezabudnuteľné. Pomôže vám lepšie spoznať... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Naši škriatkovia odporúčajú

Anjel smrti - Robert Bryndza, Cosmopolis, 2024

Viac o knihe

Objavte bohatstvo saleziánskej spirituality vďaka diáru Život s chuťou. Ten prináša hlboké zamyslenia nad Božím slovom, ale aj kratšie či dlhšie svedectvá o tom, čo náš život napĺňa a z bežných vecí robí nezabudnuteľné.

Pomôže vám lepšie spoznať a pochopiť odkaz Dona Bosca. približuje inšpirácie, ako žiť s väčšou radosťou, snívať, modliť sa, prijať samého seba či rozvíjať vzťahy s ľuďmi aj Najvyšším.

Je to pomocník, ktorý má priniesť do našich životov viac chuti do života. A čo je tou chuťou? Je to iskra v našom vnútri, s ktorou život chutí a plynie inak. Prenášame ju na druhých, čo sa prejaví cez čarovnú harmóniu v nás, ktorá nám aj iným robí dobre a dáva šťavu do každého dňa. Vlastne takto spoznávame aj Boha cez jeho dotyky krásy, dobra, lásky. To je harmónia vnútornej chuti, chuti nášho srdca, našej hĺbky.

Navyše rok 2024 je pre saleziánsku rodinu špeciálny, pretože si pripomína 100 rokov od príchodu saleziánov, a teda aj saleziánskej charizmy na Slovensko.
Čítať viac
Počet strán
224
Väzba
pevná väzba
Rozmer
130×200 mm
Hmotnosť
330 g
ISBN
9788089994731
Rok vydania
2023
Naše katalógové číslo
2193145
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Slovensko
Vydavateľstvo
Postoj Media
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

Vydavateľstvo Postoj Media

Čítať viac

„When you are measuring life, you are not living it.“

The Time Keeper - Mitch Albom, 2013
The Time Keeper
Mitch Albom