Príručka bytového dizajnu - Frida Ramstedt, Tatran, 2023

33,26 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Príručka bytového dizajnu

Chystáte sa kupovať nábytok alebo si zariaďovať byt? Viete, na čo je dôležité sa zamerať? Pomocou tohto sprievodcu od švédskej dizajnérky a autorky bestsellera Príručka... Čítať viac

Vydavateľstvo
Tatran, 2023
Počet strán
320

Chystáte sa kupovať nábytok alebo si zariaďovať byt? Viete, na čo je dôležité sa zamerať? Pomocou tohto sprievodcu od švédskej dizajnérky a autorky bestsellera Príručka interiérového dizajnu si zariadite domácnosť tak, aby bola nielen krásna, ale aj... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina

33,26 €

Na sklade > 5 ks
Posielame ihneď

Naši škriatkovia odporúčajú

Temné sekundy - Karin Fossum, mamaš, 2024

Viac o knihe

Chystáte sa kupovať nábytok alebo si zariaďovať byt? Viete, na čo je dôležité sa zamerať? Pomocou tohto sprievodcu od švédskej dizajnérky a autorky bestsellera Príručka interiérového dizajnu si zariadite domácnosť tak, aby bola nielen krásna, ale aj praktická.

Frida Ramstedtová po medzinárodnom úspechu svojej prvotiny o interiérovom dizajne tentoraz ponúka informácie o nábytku, ktoré by mal poznať každý. V knihe nájdete konkrétne tipy a triky, ako si vybrať vhodný nový nábytok či nábytok z druhej ruky, dozviete sa, na aké detaily sa zameriavajú dizajnéri a výrobcovia nábytku, čo odlišuje kvalitu od kvantity a na ktoré bežné chyby si treba dať pozor, aby ste sa vyhli reklamáciám. Vďaka zrozumiteľnému textu a bohatým ilustráciám vás určite nezaskočí ani nedostatok priestoru – práve naopak, vyťažíte z neho maximum.

Či už chcete zmeniť zariadenie vo svojej domácnosti, alebo si kupujete niečo nové, Frida Ramstedtová vás prevedie celou škálou stoličiek, pohoviek, stolov, políc či postelí a poskytne aj množstvo informácií o kobercoch, osvetlení, dekoráciách a o iných detailoch tak, aby ste sami dokázali posúdiť, či zariadenie vo vašej domácnosti spĺňa nielen estetickú, ale najmä praktickú funkciu. Jednoducho povedané: osvojíte si tajnú reč nábytku.

Už nikdy neľutujte investíciu do nábytku ani sa nezamýšľajte nad tým, či ste si kúpili ten pravý kúsok pre vás. Od obľúbenej škandinávskej dizajnérky Fridy Ramstedtovej dostávate do rúk kompletného sprievodcu zariadením domova, ktorý vás naučí myslieť ako dizajnér. Príručka obsahuje základné pravidlá, užitočné návody a praktické rady, ako čo najlepšie využiť nábytok a ako vytvoriť prostredie, kde bude radosť bývať.
Čítať viac
Originálny názov
The Interior Design Handbook: Furnish, Decorate, and Style Your Space
Počet strán
320
Väzba
pevná väzba
Rozmer
190×245 mm
Hmotnosť
1012 g
ISBN
9788022214698
Rok vydania
2023
Naše katalógové číslo
2117327
Jazyk
slovenčina
Preklad
Pôvod
Švédsko
Vydavateľstvo
Tatran
Pre koho
pre dospelých
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Kúpte spolu
Príručka bytového dizajnu - Frida Ramstedt, Tatran, 2023
Príručka interiérového dizajnu - Frida Ramstedt, Tatran, 2020
57,16 €
Ušetríte 1,64 €

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

Vydavateľstvo Tatran

Čítať viac
Kúpte spolu
Príručka bytového dizajnu - Frida Ramstedt, Tatran, 2023
Príručka interiérového dizajnu - Frida Ramstedt, Tatran, 2020
57,16 €
Ušetríte 1,64 €

„Ľudia nazývajú čas krutým, ale čas je milosrdnejší ako oni. Ako sa skončí júnová noc pre zamilovaných, tak sa raz skončí i to, čo ľudia pomenovali "doživotný trest".“

Fajky - Iľja Erenburg, 2007
Fajky
Iľja Erenburg