LEGO Super Mario - Oblek staviteľa - vylepšenie pre Mária, LEGO, 2020

10,33 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

LEGO Super Mario - Oblek staviteľa - vylepšenie pre Mária

    Toto je rozširujúci set. Pre hranie je potrebná figúrka LEGO® Super Maria™, ktorá je iba v Štartovacom sete. S týmto vylepšením staviteľa Maria, ktoré obsahuje interaktívny... Čítať viac

    Vek
    6+
    Výrobca
    LEGO, 2020

    Toto je rozširujúci set. Pre hranie je potrebná figúrka LEGO® Super Maria™, ktorá je iba v Štartovacom sete. S týmto vylepšením staviteľa Maria, ktoré obsahuje interaktívny oblečok pre figúrku LEGO® Maria, na deti čaká akčné drvenie kociek... Čítať viac

    • Lego
    Vypredané

    Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude produkt dostupný.

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Kúzelné čítanie: Vlakom celým rokom - Albi, 2024

    Viac o produkte

    Toto je rozširujúci set. Pre hranie je potrebná figúrka LEGO® Super Maria™, ktorá je iba v Štartovacom sete.



    S týmto vylepšením staviteľa Maria, ktoré obsahuje interaktívny oblečok pre figúrku LEGO® Maria, na deti čaká akčné drvenie kociek.

    (Upozornenie: Figúrka LEGO Maria nie je súčasťou balenia. Nájsť ju môžete v štartovacom sete 71360 Dobrodružstvo s Mariom.)

    LEGO® Super Mario™ hráči si vďaka tomuto balíčku s oblečkom staviteľa Maria (71373) môžu doslova vydupať vyššie skóre. Keď má figúrka LEGO Maria oblečený tento interaktívny oblek, hráči môžu získavať digitálne mince stúpaním na dráhu postavenú z kociek. Tento set je skvelým darčekom pre deti, ktoré už doma majú štartovací set Dobrodružstvo s Mariom (71360), ktorá obsahuje figúrku LEGO Maria.

    Zábava s aplikáciou Ilustrovaný návod nájdete v balení aj v bezplatnej aplikácii LEGO Super Mario. Okrem návodu táto aplikácia ponúka deťom bezpečnú platformu, na ktorej sa budú môcť o svoje výtvory podeliť s ostatnými fanúšikmi. Nechýbajú ani kreatívne herné a staviteľské nápady a iné zábavné funkcie. Hry plné akcie Zberateľské sety zo série LEGO Super Mario privádzajú jedinečnú slávnu postavičku do skutočného sveta a podporujú schopnosť detí kreatívne riešiť problémy. Pomocou modulárneho štartovacieho setu, rozšírujúcimi setmi a balíčkov s vylepšeniami s fanúšikovia môžu postaviť vlastné levely, ktoré budú zdolávať sami alebo v zábavných súťažiach proti kamarátom.
    Čítať viac
    Rozmery krabice
    120×88 mm
    Hmotnosť
    38 g
    Katalógové číslo výrobcu
    LG71373
    Vekové odporúčanie
    6+
    Naše katalógové číslo
    807105
    Kategorizácia

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Hodnotenia

    Ako sa páčila hra vám?

    Vydavateľstvo LEGO

    Čítať viac

    „Človek je bohatý v pomere k počtu vecí, ktoré si môže dovoliť opustiť.“

    Walden - Henry David Thoreau, 2016
    Walden
    Henry David Thoreau