Matematická analýza I. - Mária Sabolová, Ladislav Satko, STU

4,10 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Vydavateľstvo
STU
Počet strán
  • Brožovaná väzba
  • Slovenčina
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Dostupné v dvoch knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Nestratiť sa sama sebe - Erik Tabery, Zuzana Čaputová, N Press, 2024

Viac o knihe

Čítať viac
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
175×250 mm
Hmotnosť
150 g
ISBN
9788022727334
Naše katalógové číslo
67536
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
STU
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

3 hodnotenia

3
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Dávid
Neoverený nákup
22.8.2013
Matematicka analyza I
Takto ked som bol este na STUcke tak pan Satko je prvy vysokoskolsky ucitel co nas privital v 0ltom tyzdni a bolo dost a myslim tym VELMI VELA informacii co nam dava. TO by bolo v poriadku ale tempo akym sa isli ma prinutilo bud si pisat poznamky k tomu co hovori alebo ho pocuvat a snazit sa vsetkemu porozumiet ... skusal som 1 alebo druhe a ked som sa vsetko snazil pochopit nemal som poznamky ... na ot mi dost pomohol nejaky material a to konkretne tato kniha ked si preriesite vsetky priklady z tejto knihy tak nemate problem prejst predmetom ale ocakavajteze Vam to zabere nejaky cas a odporucam aby ste sa pri tom stretli viaceri :) ja som to robil so spoluziakmi v kniznici kazdy tyzden po prednaske sme si preratavali priklady. Ked som tam studoval tak Matematicka analyza bola 1 z tych lepsich predmetov takze ked sa stazuju ludia uz tu tak neviem ci je to skola pre Vas ale hovorime o knie tak mne osobne velmi pomohla odporucam ked nechodite na prednasky alebo si nepisete pznamky na nich. Ano je problem v tom ze je ot vysokoskolska kniha a pre ludi so slabsim matematickym citenim (vacinou tí ktori neprisli na vysku z gymnazia) budu mat dost problemy sa chytit.
Zhrnutie : odporucam , je ot celkom kvalitny material
Čítať viac
Neprajem si zverejniť
Overený zákazník
23.10.2009
Skrypta do školy
Aby ste získali prehlad o štýle knihy stačí si prečítať príhovor, ktorý potvrdzuje, že autori sa chovajú podla povesti, ktorá ich predbieha na univerzite v znení "Sabolová Satko, vyrazia Vás hladko"
Autor používa výrazy, ktorým stredoškolák nechápe, respektíve sú úplne odlišné od toho, čo sa vyučuje na steedných školách, takže pokial ste zvyknutý na nerastúcu a rastúcu funkciu, tak si zvyknite na rastúcu a rýdzorastúcu.
Inak je učebnica aj pre dlhoročnú stredoškolskú učitelku mätúca, nicméne pre poslucháčov STU nutná, aby na skúške používali rovnaké názvoslovie.
Čítať viac

„Ja som však chcela úctu. Chcela som si vybudovať vlastnú cestu, vlastný život, na ktorý by som bola hrdá.“

Listy do neba - Lisa Wingate, 2015
Listy do neba
Lisa Wingate