Ponožky Feetee Pizza Hawai, Fusakle.sk, 2021
Ponožky Feetee Pizza Hawai, Fusakle.sk, 2021

Ponožky Feetee Pizza Hawai

    Hi there! Folam sa Feetee a som nofy clen Fusakle family. Neni som local, ale budem presentofat Fusakle v zachraniči. Som tu uplne new a ty ako prfy in the world ma mošeš... Čítať viac

    Výrobca
    Fusakle.sk, 2021

    Hi there! Folam sa Feetee a som nofy clen Fusakle family. Neni som local, ale budem presentofat Fusakle v zachraniči. Som tu uplne new a ty ako prfy in the world ma mošeš spoznat. Som uplne crazy, nemam prafidla, milujem fun, proste sa rad bafim a... Čítať viac

    7,90 €

    od 7,61 €

    -5 %
    Najprv, prosím, vyberte variant.

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Nočná služba - Robin Cook, Ikar, 2024

    Viac o produkte

    Hi there! Folam sa Feetee a som nofy clen Fusakle family. Neni som local, ale budem presentofat Fusakle v zachraniči. Som tu uplne new a ty ako prfy in the world ma mošeš spoznat. Som uplne crazy, nemam prafidla, milujem fun, proste sa rad bafim a chcem bafit hlavne teba. Si ready na pohlady ostatnych? Si ready, še budu o tebe choforit? Si ready, že buteš fidiet? Tak to tokaž! Check it out and enjoy!

    Vlastnosti ponožky:

    Vhodné a príjemné na celodenné nosenie. Trvácne, opätovne sa prispôsobia veľkosti nohy aj po vypraní, sú odolné voči oderu.
    Bavlna (90%): Materiál príjemný na dotyk, vhodný aj pre ľudí s alergiami. Jej tepelno-izolačné vlastnosti, ako aj pevnosť a zároveň pružnosť ju predurčujú na popredné využitie v textilnom priemysle.
    Polyamid (8%): Syntetické vlákno, známe aj ako nylon, je obľúbené vďaka svojim výborným vlastnostiam. Je mimoriadne pevné a odolné voči oderu. Takmer vôbec nevlhne a ak áno, rýchlo schne.
    Elastan (2%): Polyuretánové vlákno s vysokou elasticitou. Zaručí, že sa ponožka aj po mnohých praniach a noseniach vráti do pôvodného tvaru a rozmeru.

    Veľkosti
    S: 35-38
    M: 39-42
    L: 43-46

    Čítať viac
    ISBN
    F00025
    Rok vydania
    2021
    Naše katalógové číslo
    1082573
    Kategorizácia

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Hodnotenia

    Ako sa páčil produkt vám?

    „Knihy sú ako korenie. Zvýrazňujú naše dni, nepripomínajú nám našu všednosť, ale umožňujú nám zreteľne si uvedomiť, koľko cestičiek môže každý nájsť vo svojom živote. Cestičiek k radosti, láske, pokoju či dobrodružstvu.“