Tvoje vina
E-kniha

Kniha Tvá vina, druhý díl romantické trilogie Viníci od Mercedes Ron o drsňákovi s velkým srdcem a hodné dívce s velkou odvahou, obsahuje ještě víc romantiky, zrady a záhad.Když... Čítať viac

2. diel série
Viníci
Vydavateľstvo
Red, 2023
432 strán
6 hodín čítania

Kniha Tvá vina, druhý díl romantické trilogie Viníci od Mercedes Ron o drsňákovi s velkým srdcem a hodné dívce s velkou odvahou, obsahuje ještě víc romantiky, zrady a záhad.Když se Noah zamilovala do Nicka, věděla, že jejich vztah... Čítať viac

  • PDF EPUB MOBI
  • Čeština

15,64 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Tvoje vina - Ron Mercedes, Red, 2023
E-kniha
15,64 €

Viac o e-knihe

Kniha Tvá vina, druhý díl romantické trilogie Viníci od Mercedes Ron o drsňákovi s velkým srdcem a hodné dívce s velkou odvahou, obsahuje ještě víc romantiky, zrady a záhad.Když se Noah zamilovala do Nicka, věděla, že jejich vztah nebude snadný: jsou protikladní jako oheň a voda a když jsou spolu, létají nebezpečné jiskry... naprosto ve všech směrech.Dosud byla jejich vášeň ještě silnější než jejich hrdost, ale věkový rozdíl, vysoká škola, večírky, rodiče a stíny z minulosti, které oba pronásledují, je znovu a znovu zkoušejí jako časovaná bomba, která hrozí výbuchem.Je Noah opravdu připravena čelit svému strachu a znovu někomu důvěřovat?Dokáže se Nicholas oprostit od své minulosti a otevřít své srdce jedné jediné osobě?
Čítať viac
Originálny názov
Culpa tuya
Počet strán
432
Rok vydania
2023
Naše katalógové číslo
1938943
Štýl
dobrodružný, romantický
Jazyk
čeština
Pôvod
Argentína
2. diel série
Viníci
Vydavateľstvo
Red
Pre koho
pre ženy, young adult
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,6 / 5

15 hodnotení

11
2
2
0
0

Ako sa páčila e-kniha vám?

Recenzie čitateľov

4

Knižné tipy a prostý názor jednej knihomoľky, ktorá čítaním uniká z vyčerpávajúcej reality dospeláka. IG: @girlwiththebooks

girlwiththebooks _
Overený zákazník
20.3.2024
Tento príspevok prezrádza dôležité momenty deja, preto je skrytý, aby sme Vám nepokazili pôžitok z čítania.
Prvý diel tejto trilógie som si úplne zamilovala vďaka silnej emocionálnej stránke. Druhý som vďaka tej istej stránke milovať nedokázala, pretože autorka až príliš útočila na city. Nie práve v pozitívnom slova zmysle. Mnoho postáv v Tvojej vine bolo psychicky úplne v riti a či chcete alebo nie, dotkne sa to aj vás.

Nick, Noah a ich ďalšia cesta. Neustále ich niečo rozdeľovalo, rušilo a ničilo. Oddeľovala ich akási neviditeľná stena, kt. každou stránkou len rástla.
A ja som sa o nich bála. Tak veľmi, že som knihu stále odkladala a čítala ju s prestávkami dobrý mesiac. Chcela som oddialiť nevyhnutné.

Noah v pokračovaní nebola Noah z prvej knižky. Toto dievča bolo stratené v bolesti a láske. Snažila sa vyrovnať s tým, kým sa stala, no necítila sa byť dosť dobrá. A tak sa jej podarilo odstrčiť človeka, kt. bol pre ňu ochotný zomrieť. Nick bol jedným slovom intenzívny. A ja sa vôbec nedivím.
Ani si nepamätám, kedy naposledy som tak veľmi nenávidela niektoré postavy. Áno, patrí medzi ne hlavne Sophia. Na scéne sa zjavila dokonalá a usporiadaná dcérenka a môj pud sebazáchovy klesol na bod mrazu. Postava Sophie bola presne ten typ ženskej, kt. by som najradšej odtrhla hlavu. Bezchybne naaranžovaná figurína hrajúca sa na ľudskú bytosť.

Koniec knihy bol ako silný úder priamo do sleziny. Tušila som, že budem naštvaná, ale to, čo zo seba autorka vypustila? Myslela som, že sa zbláznim, keď Noah vyšla z toho odporného domu a ešte z odpornejšej spoločnosti.

Čítala som mnoho romantických príbehov, ale táto láska bola iná. Našich hrdinov pohltila, vydesila a úplne zlikvidovala. Ani jeden z nich si nebol istý sám sebou. A či to ustáli? Netrúfam si hádať a popravde, ani neviem, či sa mám vôbec tešiť na posledný diel.

Tvoje vina moje vnútro v podstate úplne rozsekala a ja to neviem nazvať inak, ako zážitkom. Bolo to ťažké, ale svojím spôsobom úchvatné.
Čítať viac
Štefania Langová
Overený zákazník
14.6.2023
Na pokračovanie som sa veľmi tešila, bohužiaľ ma kniha trošku sklamala. Miestami som strácala trpezlivosť s hlavnou hrdinkou,ktorá sa správala ako decko.
Nebolo to najhoršie ale čakala som viac po prečítaní 1.časti.
Čítať viac
Nikola
Neoverený nákup
29.6.2023
Tento príspevok prezrádza dôležité momenty deja, preto je skrytý, aby sme Vám nepokazili pôžitok z čítania.
Ahoj Štefánia chcem sa spýtať či budú spolu...Veľmi sa my páčil film aj kniha 1 prvá ..ale chcem si kúpiť aj druhú len rozmýšľam lebo pokiaľ nezostanú tak ju čítať nechcem ak by som ťa mohla poprosiť o radu len či spolu zostanú aby som vedela ako sa zariadiť ďakujem Čítať viac

„Láska, povedal, je ako tá najjasnejšia galaxia, ktorá nikdy nezhasne! “

Ryby nemajú nohy - Jón Kalman Stefánsson, 2016
Ryby nemajú nohy
Jón Kalman Stefánsson