Tibetský strom klenotů - Robert Thurman, Triton, 2008

13,70 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Tibetský strom klenotů

Ve svém experimentálním kurzu věnovaném základům tibetského buddhismu se s námi Robert Thurman – první západní člověk vysvěcený osobně Jeho Svatostí Dalajlámou – podělí o... Čítať viac

Vydavateľstvo
Triton, 2008
Počet strán
234

Ve svém experimentálním kurzu věnovaném základům tibetského buddhismu se s námi Robert Thurman – první západní člověk vysvěcený osobně Jeho Svatostí Dalajlámou – podělí o prastarou moudrost i nesmírně cenné postupy velkých tibetských učitelů... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Čeština
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Naši škriatkovia odporúčajú

Umenie podnikať - Ivica Ďuricová,Miriama Polohová, Simona Kubán a kolektív, SCR, 2024

Viac o knihe

Ve svém experimentálním kurzu věnovaném základům tibetského buddhismu se s námi Robert Thurman – první západní člověk vysvěcený osobně Jeho Svatostí Dalajlámou – podělí o prastarou moudrost i nesmírně cenné postupy velkých tibetských učitelů. Pomocí vlastních vysvětlení a komentářů určených pro lidi současného západního světa nám na základě velice uctívaného a dříve tajného textu tibetského mistra ze sedmnáctého století umožní plně se ponořit do tajů tibetské duchovní moudrosti.
Čítať viac
Počet strán
234
Väzba
pevná väzba
Rozmer
140×200 mm
Hmotnosť
414 g
ISBN
9788073870805
Rok vydania
2008
Edícia
Cedr
Naše katalógové číslo
60359
Jazyk
čeština
Vydavateľstvo
Triton
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

2 hodnotenia

2
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Róbert Biznár
Overený zákazník
21.12.2010
Názor čitateľa
Tibetský strom klenotu bola prvá kniha o budhizme ktorá sa mi dostala do rúk, odvtedy som o budhizme prečítal už pomerne mnoho no táto kniha bola prvá, ktorá ma naštartovala.
asi niekde na 50tej strane som to už chcel vzdať preto že na úvod to bolo dosť nezáživné, no povedal som si že ju dočítam do konca a naozaj sa to veľmi vyplatilo, preto že asi od 50tej strany autor píše veľmi jasným a pútavým spôsobom o vývoji človeka z budhistického pohľadu, o pravde karmy a pochopenia jednoty celého vesmíru že sa vám bude zdať že nič na svete nieje jasnejšie.
Ak niekto ešte nemá tak celkom predstavu čo to vlastne budhizmus je, táto kniha sa mu bude určite hodiť. No rozhodne stojí za prečítanie aj pre ľudí ktorý už o budhizme vedia viac.
Čítať viac

Vydavateľstvo Triton

Čítať viac

„Pravda nie je vždy krásna, ale aj napriek tomu po nej túžime.“

Príbehy na dobrú noc pre rebelky 2 - Elena Favilli, Francesca Cavallo, 2018
Príbehy na dobrú noc pre rebelky 2
Elena Favilli, Francesca Cavallo