Preskočiť na hlavný obsah
Demon Copperhead - Barbara Kingsolver, Motýľ, 2024
Slovenská kuchárka, TOPAS, 2010

6,90 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Slovenská kuchárka, TOPAS, 2010
Slovenská kuchárka, TOPAS, 2010

Slovenská kuchárka

Kuchárska kniha pre všetkých

    Pôvodná slovenská kuchárska kniha, ktorá vyšla už v piatich vydaniach. Ponúka množstvo receptov na rozličné druhy polievok, predjedál, šalátov, jedál z mäsa, zeleniny a múčnych... Čítať viac

    Vydavateľstvo
    TOPAS, 2010
    Počet strán
    350

    Pôvodná slovenská kuchárska kniha, ktorá vyšla už v piatich vydaniach. Ponúka množstvo receptov na rozličné druhy polievok, predjedál, šalátov, jedál z mäsa, zeleniny a múčnych jedál. Kniha je zostavená z jednoduchých receptov.... Čítať viac

    • Pevná väzba
    • Slovenčina
    Vypredané

    Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

    Dostupné v troch knižniciach. Požičať v knižnici

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Vinice vo Francúzsku - Julie Caplin, Cosmopolis, 2024

    Viac o knihe

    Pôvodná slovenská kuchárska kniha, ktorá vyšla už v piatich vydaniach. Ponúka množstvo receptov na rozličné druhy polievok, predjedál, šalátov, jedál z mäsa, zeleniny a múčnych jedál. Kniha je zostavená z jednoduchých receptov, ktoré možno pripraviť z dostupných surovín.
    Čítať viac
    Naše katalógové číslo
    81039
    Počet strán
    350
    Väzba
    pevná väzba
    Rozmer
    170×238 mm
    Hmotnosť
    781 g
    ISBN
    9788085353396
    Rok vydania
    2010
    Jazyk
    slovenčina
    Vydavateľstvo
    TOPAS
    Kategorizácia

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Hodnotenia

    4,0 / 5

    3 hodnotenia

    2
    0
    0
    1
    0

    Ako sa páčila kniha vám?

    Recenzie čitateľov

    Dominika
    Neoverený nákup
    30.12.2017
    Uzasna kniha. Varim podla nej skoro kazdy den. Recepty su jednoduche, vystizne a hlavne sa v nich pouzivaju suroviny, ktore sa nachadzaju v kazdej kuchyni. Ja som spokojna s touto knihou. Čítať viac
    Paľo
    Neoverený nákup
    14.2.2016
    Názor čitateľa
    Ja si vždy v tzv. tradičných slovenských kuchárkach pozriem recept na bryndzové halušky a ak je tam vajce, viac už nepotrebujem. Neviem, ako je to v tejto knihe. Kedysi, počas vysokej školy, som sa zaujímal, ako varia halušky v rôznych oblastiach Slovenska, pýtal som sa najmä starých a nikde vajce nedávali. Čítať viac
    Karol
    Neoverený nákup
    26.1.2014
    zemiakový knedlík
    V skrtatke ... urobíme cesto na zemiakové knedle ... a potom uvaríme v osolenej vode :D Veľmi zlé!!! Nenapíšu, že vložíme do osolenej VRIACEJ vody a uvaríme. Ak ste začiatočník, neodporúčam kúpu tejto knihy, vlastne neodporúčam vúbec. Pripadá mi to ako nahrubo zozbieraná a vo Worde prepísaná znôška všetkých kombinácií surovín, ktoré sa djú scápať dohromady aby človek nezostal hlaný ako pes. Čítať viac
    Ali
    Neoverený nákup
    23.3.2013
    Chyba pri nakupe cez internet
    Ocakaval som podstatne lepsiu knihu Čítať viac

    „Upiecť jablkový koláč nie je ťažké, ak má človek jablká, napísala Nina v jednej zo svojich básní, no najťažšie je vymyslieť to jablko. “

    Inventúra - Erlend Loe, 2013
    Inventúra
    • Erlend Loe