Batman: Rok jedna - Frank Miller, David Mazzucchelli, Richmond Lewisová, Crew, 2007

15,80 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Batman: Rok jedna

Tato kniha obsahuje kompletní komiksový příběh, novou předmluvu Franka Millera a kreslený doslov Davida Mazzucchelliho... Čítať viac

Séria
Batman
Vydavateľstvo
Crew, 2007
Počet strán
136

Tato kniha obsahuje kompletní komiksový příběh, novou předmluvu Franka Millera a kreslený doslov Davida Mazzucchelliho... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Čeština
19,20 €

15,80 €

-18 %
Na sklade 1 ks
Posielame ihneď

Dostupné v jednej knižnici. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Dievča v orlích pazúroch - Karin Smirnoff, Ikar, 2024
Batman: Rok jedna - Frank Miller, David Mazzucchelli, Richmond Lewisová, Crew, 2007
15,80 €

Viac o knihe

Po Návratu temného rytíře, Millerově dystopické legendě o Batmanových posledních dnech, je tu Rok jedna s novou vizí počátku klasické postavy.

Tato kniha obsahuje kompletní komiksový příběh, novou předmluvu Franka Millera a kreslený doslov Davida Mazzucchelliho. Příběh doplňuje více než čtyřicet stran bonusů, náčrtků postav, návrhů stránek, nákresů a mnoha dalších věci, díky kterým budete moci nahlédnout do zákulisí vzniku dnes už kultovního díla.

Preklad: Jiří Pavlovský
Čítať viac
Originálny názov
Batman: Year one
Počet strán
136
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
170×260 mm
Hmotnosť
430 g
ISBN
8087083192
Rok vydania
2007
Naše katalógové číslo
51081
Štýl
dobrodružný
Jazyk
čeština
Séria
Batman
Vydavateľstvo
Crew
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,8 / 5

11 hodnotení

9
2
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Adam
Neoverený nákup
24.9.2023
Dobra
Dobry príbeh a ilustracie
Batman comicks
Dosiel v dobrej kvalite , citany
........................... .......
Čítať viac
Nika
Neoverený nákup
6.8.2015
Výborné
Jediné, čo môžem vytknúť, je kresba, ktorú badateľne postihol zub času. Inak súhlasím s komentárom podo mnou - skvelá akcia, chytľavé dialógy a dobre spravená emočná stránka komiksu.
Bez žiadnych zbytočných rečí - 9/10
Čítať viac
Erik Matovič
Overený zákazník
31.3.2015
Začiatok Temného rytiera
Batman patrí do môjho listu najobľúbenejších postáv, i keď som doteraz neprečítal žiaden jeho komiks. Našťastie som to pred pár týždňami zmenil a jedným nádychom som ho zhltol. Frank Miller je jednoducho úžasný a ja sa za chvíľu snáď vrhnem na ďalšie jeho diela.

Ale naspäť k Batmanovi. Jeden z najlepších komiksov - skvelá akcia, chytľavé dialógy, kvalitná kresba a začiatok Temného rytiera, ktorý má pochybnosti a prakticky pokazí všetko, čo chytí. Autor sleduje aj emocionálny stav poručíka Gordona, no nie je toho moc - ideálna miera s akciou. Príbeh začína príchodom Gordona do špinavého a skorumpovaného mesta Gothamu a zároveň sa vracia aj svetoznámy miliardár Bruce Wayne. Upratovanie sa môže začať.

Pre každého fanúšika je to povinnosť, pre milovníkov komiksov taktiež, ale aj pre čitateľov kníh. Dielo uspokojí každú literárnu chuť vo vašom tele, teda aspoň u mňa. :)
Čítať viac

„Stačí dávať pozor. Poznatky prichádzajú vždy, keď si na ne pripravený, a ak dokážeš čítať znamenia, naučíš sa všetko, čo potrebuješ na ďalší krok.“

Záhir - Paulo Coelho, 2008
Záhir
Paulo Coelho