Verticcio METROPOLA blend - Brazília, Etiópia, Kuba, Uganda, Verticcio

7,60 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Verticcio METROPOLA blend

Pražená zrnková káva, 200g

Metropola espresso blend je ďalšou z ponuky zmesí Verticcio coffee & tea. Táto zmes je venovaná špeciálne obyvateľom nášho hlavného mesta, s láskou a zvláštnou pozornosťou... Čítať viac

Výrobca
Verticcio

Metropola espresso blend je ďalšou z ponuky zmesí Verticcio coffee & tea. Táto zmes je venovaná špeciálne obyvateľom nášho hlavného mesta, s láskou a zvláštnou pozornosťou venovanou práve chuťovým preferenciám bratislavčanov, no nie výlučne, o čom... Čítať viac

  • Káva/čaj

7,60 €

U dodávateľa
Posielame do 13 dní

Naši škriatkovia odporúčajú

Pollyanna - Eleanor H. Porter, Kumran, 2024
Verticcio METROPOLA blend - Brazília, Etiópia, Kuba, Uganda, Verticcio
7,60 €

Viac o produkte

Metropola espresso blend je ďalšou z ponuky zmesí Verticcio coffee & tea. Táto zmes je venovaná špeciálne obyvateľom nášho hlavného mesta, s láskou a zvláštnou pozornosťou venovanou práve chuťovým preferenciám bratislavčanov, no nie výlučne, o čom svedčí aj fakt, že ide o našu najobľúbenejšiu a najpredávanejšiu zmes. Za svoj úspech vďačí jedinečnému a dlho cibrenému štýlu praženia a dômyselnému výberu káv odrôd arabika a robusta, skombinovaných v pomere 80/20. Jej unikátne zloženie prináša šálku dokonalého espressa. Metropola espresso blend je ideálny house brand do každej kaviarne, kde zažiari ako samostatné espresso, no dokonale vynikne aj v kombinácii s mliekom napríklad v cappuccine, či latte.

V bohatej čokoládovej chuti s hravými tónmi orieškov sú ukryté šťastné spomienky, čaro prítomného okamihu i tajomno zajtrajška. Zlatistá farba krémy pripomína všetky ligotavé svetlá odrážajúce sa od hladiny pokojného nočného Dunaja. Podmanivá vôňa vás prenesie späť na Hviezdoslavovo námestie, pod Michalskú bránu, k Modrému kostolíku či na iné miesto, ktoré viaže vaše najkrajšie spomienky k domovu, nech ste kdekoľvek na svete.

Pražená zrnková káva
Zloženie: Zmes Arabík a Robusty (80/20)
Chuť: javorový sirup, mandľa, mliečna čokoláda, horká
Krajina pôvodu: Brazília, Etiópia, Kuba, Uganda
Spôsob prípravy: Espresso, Automatický kávovar, Moka / Koťogo, French Press
Praženie: Medium

Čerstvo pražené na Slovensku
Čítať viac
Hmotnosť
200g
Celková hmotnosť
200 g
Rozmer
95×240 mm
Balenie
vákuové balenie
Katalógové číslo výrobcu
02242
Naše katalógové číslo
1041543
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčil produkt vám?

„Some infinities are bigger than other infinities.“