Tarot Keltských Draků - D.J. Conway, Lisa Hunt, Synergie, 2007

38,23 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Tarot Keltských Draků - D.J. Conway, Lisa Hunt, Synergie, 2007
Tarot Keltských Draků - D.J. Conway, Lisa Hunt, Synergie, 2007

Tarot Keltských Draků

Kniha, 78 karet a tarotový váček

Tarot Keltských Draků můžete používat stejně jako jakékoliv jiné tarotové karty, drží se tradičních významů tarotových symbolů. V podrobné příručce najdete popis a výklad karet,... Čítať viac

Séria
Tarot
Vydavateľstvo
Synergie, 2007
Počet strán
200

Tarot Keltských Draků můžete používat stejně jako jakékoliv jiné tarotové karty, drží se tradičních významů tarotových symbolů. V podrobné příručce najdete popis a výklad karet, návod k vykládání, meditaci a magické práci... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Čeština
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Ďalšie knižné vydania
Tarot keltských draků - D.J. Conway, Lisa Hunt, Synergie, 2014
Brožovaná väzba
Čeština, 2014
Vypredané

Naši škriatkovia odporúčajú

Nauč sa čítať v ľuďoch ako v knihách - Patrick King, Grada, 2024

Viac o knihe

Tarot Keltských Draků můžete používat stejně jako jakékoliv jiné tarotové karty, drží se tradičních významů tarotových symbolů. V podrobné příručce najdete popis a výklad karet, návod k vykládání, meditaci a magické práci. Nechť tento balíček osvítí vaši cestu k sebepoznání. Draci vám mohou pomoci v lásce a nových začátcích, rozvíjení tvořivosti, prosperity nebo změně osudu, či v prohlubování mimosmyslového vnímání a tvůrčích snů.

Draci vám mohou pomoci v lásce, nových začátcích i změně osudu.
Čítať viac
Počet strán
200
Väzba
pevná väzba
Rozmer
125×190 mm
Hmotnosť
509 g
ISBN
8073700102
Rok vydania
2007
Naše katalógové číslo
42905
Jazyk
čeština
Séria
Tarot
Vydavateľstvo
Synergie
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,2 / 5

9 hodnotení

4
3
2
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

r
Neoverený nákup
3.3.2022
Tarot keltských draků patří k tarotu, který ráda využívám jen při určitých příležitostech. Až rituálních, svátečních nebo ve chvíli, kdy se potřebuji zastavit a rozhodnout opravdu jasně. Já vím, že ho mnozí využívají pro denní výklady, ale já k němu mám stále respekt.
Drak je symbolem síly a moudrosti, to mi asi nejvíce utkvělo z vykládání, meditací a zahledění se do karet. A také v praxi dávají mnohem hlubší odpovědi s jedním specifikem: vůbec se nedají zlákat na doplňující karty, další výklady a podobně.
Čítať viac
Vivian Zychová
Overený zákazník
3.11.2011
Draci Rumburaci
Toto bol môj absolútne prvý tarot , pri ktorom som začala meditovať a vnímať dračie bytosti. Fungovalo to už vtedy na 1x a dozvedela som sa veľa , no je potreba to robiť vo dvojici aspoň na začiatok , pretože inak sa neuvediete do riadenej meditácie ani relaxu.
Je vhodný pre začiatočníkov ktorí radi prepojá svoje vykladacie schopnosti s vizualizáciou či jasnovidectvom.
Avšak je to tzv prestupný tarot a iste s ním nezostanete veľmi dlho , ja som ho tiež posunula ďalej a šla som vyššie pričom kontakt s drakmi mi samozrejme zostal :)

Autorku treba brať jemne s rezervou pretože jej myšlienky nie sú nové ani jedinečné skôr čerpajú už z poznatkov minulosti a histórie čo ja nemám veľmi rada , pretože to si dokáže každý zistiť aj sám.Radčšej si čítam hlbšie poznatky priamo od samotných autorov.

V.
Čítať viac
Sima
Overený zákazník
18.1.2009
Dobré karty
Vhodne pre rozvyjanie meditacie relaxacie a je vhodny pre zaciatocnikov ktory zacinaju zlozito radi je lahke vnimat tvare ludi na kartach a vyvodit si vysledky ale vnimat drakov a vediet chapat bez knihy je tazsie a preto odporucam ;) Čítať viac

„Miliardy a miliardy hviezd. Miliardy a miliardy svetov. Zdanlivo nekonečné možnosti- nie fiktívne, ale skutočné. Tam hore. Teraz. Oveľa viac, ako v živote uvidí. Oveľa viac, ako stihne navštíviť. Stačí mu jediný letmý pohľad, aby vedel, že to všetko je navždy mimo jeho dosahu.“

Niečo viac - Patrick Ness, 2017
Niečo viac
Patrick Ness