Etická výchova pre 2. ročník ZŠ - Metodické poznámky - Eva Farkašová, Expol Pedagogika, 2021

15,00 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Etická výchova pre 2. ročník ZŠ - Metodické poznámky - Eva Farkašová, Expol Pedagogika, 2021
Etická výchova pre 2. ročník ZŠ - Metodické poznámky - Eva Farkašová, Expol Pedagogika, 2021

Etická výchova pre 2. ročník ZŠ - Metodické poznámky

Metodické poznámky sú prehľadne a prakticky spracované. Obsahujú námety na organizáciu vyučovacej hodiny, odporúčania a pokyny, ako začleniť pracovné listy a aktivity do hodín a... Čítať viac

Vydavateľstvo
Expol Pedagogika, 2021
Počet strán
0

Metodické poznámky sú prehľadne a prakticky spracované. Obsahujú námety na organizáciu vyučovacej hodiny, odporúčania a pokyny, ako začleniť pracovné listy a aktivity do hodín a ako s nimi pracovať, zaradenie k výkonovým a... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Slovenčina
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Naši škriatkovia odporúčajú

Temné sekundy - Karin Fossum, mamaš, 2024

Viac o knihe

Metodické poznámky sú prehľadne a prakticky spracované. Obsahujú námety na organizáciu vyučovacej hodiny, odporúčania a pokyny, ako začleniť pracovné listy a aktivity do hodín a ako s nimi pracovať, zaradenie k výkonovým a obsahovým štandardom, výchovno-vzdelávacie ciele, motivácie k daným aktivitám, otázky, hry, doplnkové aktivity, hodnotovú reflexiu, domáce úlohy, rôzne odporúčania a zaradenie jednotlivých tém do TVVP.

Obsah Metodických poznámok spolu s pracovným zošitom sú koncipované tak, aby v nich učiteľ našiel všetky potrebné informácie a pomôcky k výučbe etickej výchovy. Vyučovacia hodina sa tak stane pre žiakov atraktívna a budú sa na ňu tešiť.

PhDr. Eva Farkašová je vysoko erudovaná autorka, ktorá sa venuje vedecko-výskumnej práci v oblasti vývinovej, pedagogickej a kognitívnej psychológie nadania a psycholingvistiky. Jednou z oblastí jej odborného zamerania je tematika práce s deťmi zo SZP. Zvolení lektori sú garanciou vysokej obsahovej a didaktickej úrovne.

PRÍNOS DIELA

Metodické poznámky spolu s pracovným zošitom sú premyslený, atraktívny a komplexný podporný materiál na hodinách etickej výchovy. Metodické poznámky poskytujú výbornú teoretickú a praktickú podporu k pracovnému zošitu Etická výchova pre 2. ročník.

Metodické poznámky s pracovným zošitom vznikli ako kvalitne spracovaný doplnkový učebný materiál pre žiakov a učiteľov. Takáto (najmä metodická) podpora na učebnicovom trhu dlhší čas absentovala. Svieže a pestré zadania úloh, ďalšie rozmanité aktivity, práca s príbehmi atď., ako aj premyslená metodická podpora pomáhajú rozvíjať osobnosť, sociálne vzťahy a vzťah k sebe, vzťah k rastlinám a živočíchom, k ochrane prírody a láske k nej.
Čítať viac
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
210×297 mm
ISBN
9788080916848
Rok vydania
2021
Naše katalógové číslo
1109583
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Slovensko
Vydavateľstvo
Expol Pedagogika
Pre koho
pre deti a mládež
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

„Nie je podstatné, akí sme odolní voči cudzej sile. Dôležité je, akí sme silní voči vlastnej slabosti.“

Tam Tam Tri - Boris Filan, 1999
Tam Tam Tri
Boris Filan