Moja motýlia záhrada - Elke Schwarzer, Grada, 2020

6,99 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Moja motýlia záhrada
Akcia

Vráťme motýle do naších záhrad a parkov

Zatiaľ ešte nevieme zachrániť svet, ale z našich záhrad dokážeme veľmi jednoducho vytvoriť oázy ako stvorené pre krásne pestrofarebné motýle. V tejto pestrofarebnej publikácii... Čítať viac

Vydavateľstvo
Grada, 2020
Počet strán
128

Zatiaľ ešte nevieme zachrániť svet, ale z našich záhrad dokážeme veľmi jednoducho vytvoriť oázy ako stvorené pre krásne pestrofarebné motýle. V tejto pestrofarebnej publikácii nájdete mnohé zaujímavé tipy, ako ich znova prilákať do našich záhrad a parkov. Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Slovenčina
13,49 €

6,99 €

-48 %
platí do 31. 12. 2030
Na sklade 1 ks
Posielame ihneď

Dostupné v 15 knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Anjel smrti - Robert Bryndza, Cosmopolis, 2024

Viac o knihe

Zatiaľ ešte nevieme zachrániť svet, ale z našich záhrad dokážeme veľmi jednoducho vytvoriť oázy ako stvorené pre krásne pestrofarebné motýle.
Vedeli ste, že motýle sú hneď po včelách naše najdôležitejšie opeľovače? Vďaka svojim dlhým cuciakom sa totiž dostanú aj do kvetov s dlhými rúrkovitými kalichmi, kde by včely uviazli.
Bohužiaľ, v prírode je motýľov z roka na rok menej. V tejto pestrofarebnej publikácii však nájdete mnohé zaujímavé tipy, ako ich znova prilákať do našich záhrad a parkov. Dozviete sa, ktoré rastliny treba vysadiť, aby skrášlili vaše okolie a zároveň prilákali tieto krásne tvory k vám. Prezradíme vám tiež, ako sa o motýle, ale aj húseničky postarať, aby ste sa mohli tešiť z ich jedinečnej krásy a neobvyklých leteckých manévrov.
Spolu s nami sa naučíte rozlišovať základné druhy motýľov, ktoré sa vyskytujú v našich zemepisných šírkach a nájdete tu aj galériu rastlín potrebných pre ich život.
Čítať viac
Počet strán
128
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
170×234 mm
Hmotnosť
353 g
ISBN
9788080900915
Rok vydania
2020
Naše katalógové číslo
749201
Jazyk
slovenčina
Preklad
Vydavateľstvo
Grada
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

1 hodnotenie

1
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

6.1.2021
Milá, farebná, informáciami nabitá knižka
Knižka farbistým, čitateľsky príťažlivým jazykom opisuje, aké rastlinky si môžeme nasadiť do záhrady, aby sme prilákali motýle. Páči sa mi, že je rozdelená na dve časti - prvá opisuje užitočné a krásne motýle, ktoré chceme mať v záhrade, a druhá rastlinky, ktoré im chutia a poskytujú prostredie pre život.
1. veľký plus: skvelý preklad!
2. plus: pekné fotky motýľov aj rastlín.
Ako hovorí autorka, poznatkami z tejto knihy nezachránite celý svet, ale iste aspoň jeho malú časť. Pre motýle, ktorých každým rokom rapídne ubúda. Ja idem na to hneď na jar!
Čítať viac

Vydavateľstvo Grada

Čítať viac

„Sklouzla rukou k srdci a spočinula na něm dlaní. Zde se skrývá síla, na níž záleží, řekla její matka neskutečně dávno. Ať jsi kdekoli, ať se ocitneš jakkoli daleko, zavede tě domů.“

Království popela - Sarah J. Maas, 2019
Království popela
Sarah J. Maas