Solutions - Intermediate Workbook (SK Edition) - Jane Hudson, Oxford University Press, 2019

16,03 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Solutions - Intermediate Workbook (SK Edition)

Druhé vydanie

Nové vydanie pracovného zošita Solution, druhé vydanie Intermediate WB SK edion. Pracovný zošit Solutions druhé vydanie (Second Edition) Intermediate nové vydanie 2019 už... Čítať viac

Séria
Solutions - Intermediate
Vek
15+
Vydavateľstvo
Oxford University Press, 2019
Počet strán
120

Nové vydanie pracovného zošita Solution, druhé vydanie Intermediate WB SK edion. Pracovný zošit Solutions druhé vydanie (Second Edition) Intermediate nové vydanie 2019 už neobsahuje CD... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Angličtina, slovenčina

16,03 €

Na sklade 4 ks
Posielame ihneď

Dostupné v jednej knižnici. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Anjel smrti - Robert Bryndza, Cosmopolis, 2024
Solutions - Intermediate Workbook (SK Edition) - Jane Hudson, Oxford University Press, 2019
16,03 €

Viac o knihe

Nové vydanie pracovného zošita Solution, druhé vydanie Intermediate WB SK edion. Pracovný zošit Solutions druhé vydanie (Second Edition) Intermediate nové vydanie 2019 už neobsahuje CD.

Je určený na vyučovanie anglického jazyka na stredných školách. Je vypracovaný podľa učebnice Solutions, 2nd Edition Intermediate.

Solutions Second Edition je nové, upravené vydanie piatich úrovní kurzu angličtiny pre stredoškolákov, s jasnou štruktúrou, ktoré podporuje prístup ku konverzácií a prípravu ku skúškam na maturitu z anglického jazyka.

Kurz Solutions druhé vydanie bol dôkladne modernizovaný s novým obsahom tak, aby vyvolal u žiakov záujem o gramatiku, slovnú zásobu a zapájanie do úloh.

Kniha krok za krokom vedie žiakov cielene cez zmysluplné aktivity, personalizácie a úlohy určené na prípravu na skúšky.

Kurz Solutions Second Edition teraz zahŕňa širokú škálu vyučovacích metód a je výborne vybavený úlohami pre učiteľa na použitie v triede. Digitálne prvky samozrejme oživujú materiál tak, aby učitelia mohli meniť tempo a zameranie ich výučby podľa potreby.

Solutions 2nd edition je päťúrovňový kurz všeobecnej angličtiny pre stredoškolákov, ktorí sa zároveň pripravujú na maturitu. Využíva odskúšaný model vedeného prístupu k učeniu s cieľom budovať sebadôveru študentov pri komunikácii a doviesť ich k úspešnému zvládnutiu skúšky.



Učebnica prináša úplne nový obsah, množstvo nových komponentov a materiálov. Prichádza ako digitálne pripravená zostava, bohatá na digitálne prostriedky pre učiteľov, ktorí chcú používať IKT v triede a podporovať študentov vo využívaní IKT aj doma na samoštúdium a zábavu.
Čítať viac
Počet strán
120
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
220×275 mm
Hmotnosť
280 g
ISBN
9780194553339
Rok vydania
2019
Edícia
Solutions
Vekové odporúčanie
15+
Naše katalógové číslo
749805
Jazyk
angličtina, slovenčina
Séria
Solutions - Intermediate
Vydavateľstvo
Oxford University Press
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

„V deň môjho odchodu zo Severného Kaukazu zbadám v diaľke helikoptéru. Zatiaľ je to len maličký bod na oblohe. O niekoľko sekúnd neskôr si uvedomím, že je to vták. A zhrozím sa svojho nového spôsobu videnia. “

Vlčice zo Sernovodska - Irena Brežná, 2016
Vlčice zo Sernovodska
Irena Brežná